Έστω ότι κορίτσι έχει σχέση με αγόρι. Και αγόρι έχει κολλητό φίλο τον οποίο όταν βλέπει το κορίτσι ερωτεύεται κεραυνοβόλα. Και το σκέφτεται και το δουλεύει και το πολεμάει πολύ μέσα του αλλά αυτό δεν νικιέται, αντίθετα φουντώνει. Τότε τι;
Aρχικά, όταν μια γυναίκα είναι σε σχέση και διαπιστώνει πως της αρέσει κάποιος πιο πολύ από το σύντροφό της, από εκεί ξεκινάει το πρόβλημα. Απλά αν είναι ο κολλητός του διογκώνεται περισσότερο.
Επομένως, αν αρχικά ένα κορίτσι αισθανθεί ότι νιώθει κάτι παραπάνω για κάποιον τρίτο και όχι για το σύντροφό της,το οποίο δε μπορεί να ξεπεράσει και τη στοιχειώνει καθημερινά, τότε μάλλον θα πρέπει να σταθεί ειλικρινής με τον εαυτό της και να αναρωτηθεί αν πρέπει να είναι σε σχέση με κάποιον με τον οποίο δεν είναι τελικά και τόσο ερωτευμένη.
Αν αυτός ο κάποιος είναι ο κολλητός του φίλου της, καλό είναι να έχει στο μυαλό της ένα quote, ότι “οι σχέσεις έρχονται και παρέρχονται, αλλά οι φίλοι μένουν”, και οι άντρες αυτό το ψιλοτηρούν σε γενικές γραμμές.
Επομένως, αν το έχει λάβει κι αυτό υπόψιν της, μάλλον δε θα μπει στη διαδικασία να εκτεθεί απέναντι σε δυο φίλους οι οποίοι ακόμη κι αν ο ένας ενδώσει αρχικά και ο άλλος θυμώσει, και μαλώσουν, το πιθανότερο είναι στο μέλλον εκείνοι να τα ξαναβρούν και εκείνη να μείνει εκτεθειμένη και μόνη, ενώ θα της έχουν φορέσει και αυτή την ταμπελίτσα στο λαιμό ότι χάλασε και μια φιλία.
Επομένως, κρατάμε το ότι αν διαπιστώσουμε ότι μας αρέσει ο κολλητός του συντρόφου μας κάτι πάει λάθος με το σύντροφό μας και προσπαθούμε να λύσουμε ή να σώσουμε αυτό και καλύτερα να μην προχωρήσουμε σε μια αποκάλυψη των συναισθημάτων μας στον φίλο του συντρόφου μας, αυτό καλύτερα αν γίνεται να το ξεπεράσουμε, συνήθως δεν λειτουργεί και κοστίζει κι από πάνω.