Δεν υπάρχει πάρτι όπως ένα Gucci πάρτι, λέει η νέα καμπάνια του ιταλικού οίκου για τη σεζόν Cruise 2020 – και εμείς δεν έχουμε λόγο να το αμφισβητήσουμε. Μέσα από τη σκηνοθετική ματιά του Harmony Korine, η καμπάνια- με τον τίτλο #ComeAsYouAre_RSVP – μας οδηγεί σε έναν κόσμο γεμάτο απόλαυση και ανεμπόδιστου ηδονισμού, σύμφωνα πάντα με τον Alessandro Michele.

«Το πάρτι στη βίλα, όπου οι επισκέπτες φτάνουν φυσικά με λιμουζίνα ή ελικόπτερο, επειδή το κλισέ είναι αναπαλλοτρίωτη ειρωνεία», γράφει το δελτίο τύπου καθώς οδηγούμαστε μέσα στο απόλυτο house party – του οποίου η λίστα καλεσμένων περιλαμβάνει μεταξύ άλλων: τη Sienna Miller στη κουζίνα να ελέγχει τα καναπεδάκια, τον Iggy Pop μέσα στη στην λιμουζίνα του με μοβ μπότες και χωρίς μπλούζα (προφανώς). και τον Gucci Mane να απολαμβάνει ένα χαλαρωτικό μασάζ.

“Όλοι βρίσκονται παντού, από τη μπανιέρα μέχρι την πισίνα: από τον άγριο ροκ σταρ, την λαμπερή σοσιαλιτέ και την αστική κυρία μέχρι τον μεγιστάνα και τον σταρ της χιπ χοπ. συνεχίζει το δελτίο τύπου. Κανείς δεν μπορεί να καταλάβει ποιος είναι ποιος και με ποιον αλληλεπιδρά, και ακριβώς αυτή η φαινομενική σύγχυση είναι που κάνει τον Gucci αυτό που είναι”.

 

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below