Το στυλ της Lana Del Rey στη σκηνή δεν απογοητεύει ποτέ για αυτό και κάθε φορά που κάνει μια εμφάνιση, δίνουμε προσοχή.

Την περασμένη εβδομάδα, η Lana εμφανίστηκε στο φεστιβάλ Rock en Seine στο Παρίσι, φορώντας ένα μαύρο τουίντ φόρεμα Chanel. Η βασική λεπτομέρεια της κομψής αυτής εμφάνισης ήταν ο κρυστάλλινος γιακάς και η μαύρη micro με το λογότυπο του οίκου.

Getty Images

Αλλά όταν έφυγε από την Πόλη του Φωτός για το Ηνωμένο Βασίλειο, άλλαξε τα πράγματα. Στα φεστιβάλ Reading and Leeds του περασμένου Σαββατοκύριακου, η Lana Del Rey άλλαξε το μαύρο τουίντ φόρεμά της για μια εξίσου σέξι αλλά πολύ πιο προσιτή εμφάνιση.

Για την ερμηνεία της, φόρεσε ένα λευκό μίνι φόρεμα με empire σχέδιο και ένα γαλάζιο φλοράλ μοτίβο από την μπουτίκ Cotton Candy LA στο Λος Άντζελες.

Getty Images for ABA

Η τραγουδίστρια από την Καλιφόρνια στράφηκε ξανά στο νέο της αγαπημένο κατάστημα λιανικής στο Leeds Festival το επόμενο βράδυ, όταν φόρεσε ένα άλλο φόρεμα της μόδας από την ίδια μάρκα. Επέλεξε ένα λευκό φόρεμα με κίτρινη φλοράλ στάμπα και επένδυση με δαντέλα κατά μήκος του μπούστου και της λαιμόκοψης. Πρόσθεσε στην εμφάνιση ένα country άγγιγμα προσθέτοντας λευκές και ασημί καουμπόικες μπότες .

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below