Ο Τιμολέων Διαμαντής κέρδισε τον τίτλο του Master Chef το 2018 και έκτοτε εργάζεται σε κουζίνες εντός και εκτός Ελλάδας. Τι δουλειές όμως έκανε πριν ασχοληθεί με την κουζίνα σε υψηλό επίπεδο; Όπως δήλωσε ο ίδιος στο kariera.gr ” Το πρώτο επάγγελμα που έκανα στη ζωή μου ήταν σε βαφείο αυτοκινήτων. Το είχε ο ξάδερφος της μητέρας μου και μου φάνηκε ωραία ιδέα να δουλέψω εκεί και να βγάλω τα πρώτα μου χρήματα.”

Eνώ συμπλήρωσε ότι : “Σε αυτή τη δουλειά έμεινα αρκετά χρόνια και μπορώ να πω ότι είχε αρκετά κοινά με την τωρινή μου δουλειά. Ακόμα και για να φτιάξεις ένα χρώμα υπάρχει συνταγή, γραμμάρια, θέλει τέχνη, και έχει ορθοστασία και κούραση – όπως στη μαγειρική. Μετά από αυτό και μέχρι να ασχοληθώ πιο σοβαρά με τη γαστρονομία έκανα κι άλλες δουλειές: ασχολήθηκα σε ερασιτεχνική ομάδα με το ποδόσφαιρο, μια περίοδο μοίραζα φυλλάδια κλπ.”

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below