«Βουνά, ζώα και Ξωτικά». Έτσι ονομάζεται η τελευταία ζωγραφική δουλειά της Γεωργιάννας Νταλάρα, η οποία εκτίθεται στον χώρο τέχνης Γκαλερί 7, στο κέντρο της Αθήνας. Τα εγκαίνια της έκθεσης πραγματοποιήθηκαν εχθές, 10 Οκτωβρίου, με πολλούς καλλιτέχνες να δίνουν το παρών.
Ανάμεσά τους, οι υπερήφανοι γονείς της Γεωργιάννας, Γιώργος και Άννα Νταλάρα, αλλά και καλλιτέχνες από τον χώρο της υποκριτικής και του τραγουδιού. Την επιμέλεια της έκθεσης έχει αναλάβει η Εύα Νάθενα, η οποία φωτογραφήθηκε τόσο με την καλλιτέχνιδα όσο και με τους γονείς της.
Μία από τις παρουσίες που ξεχώρισαν ήταν εκείνη της Καρυοφυλλιάς Καραμπέτη, η οποία πόζαρε παρέα με τη Γεωργιάννα Νταλάρα, μέσα σε ένα σκούρο denim και ένα γκρι μπλουζάκι. Διατήρησε το μακιγιάζ της φυσικό, τονίζοντας με liner τα μάτια της και ελαφρύ κόκκινο κραγιόν στα χείλη της.
Στην ίδια έκθεση βρέθηκε και η Φωτεινή Αθερίδου, συντροφιά με τον σύζυγό της. Το ζευγάρι, φωτογραφήθηκε χαμογελαστό, ενώ ήταν ντυμένο casual. Η Φωτεινή Αθερίδου συνδύασε ένα υφασμάτινο γκρι παντελόνι με ένα μαύρο τοπ, μαύρα sneaker και denim jacket. Ο Κωνσταντίνος Μαγκλάρας με τη σειρά του, επέλεξε ένα σύνολο σε γήινες αποχρώσεις με το κυπαρισσί πουκάμισό του να κυριαρχεί.
Η Θέμις Μπαζάκα κινήθηκε σε πιο ανοιχτόχρωμες αποχρώσεις, συνδυάζοντας μια υπέροχη καρό φούστα με ένα λευκό πουκάμισο και ένα ζευγάρι κόκκινα sneaker.
Η Γεργιάννα Νταλάρα, από την άλλη επέλεξε ένα σύνολο στα μαύρα με ένα κόκκινο σχέδιο στην μπλούζα της να ξεχωρίζει. Η μητέρα της προτίμησε ένα πιο φωτεινό σύνολο, με το πορτοκαλί παντελόνι της να είναι το κεντρικό του κομμάτι. Το συνδύασε με ένα γκρι Τ-shirt και ένα ανοιχτόχρωμο jacket.
Εκτός από τους παραπάνω τα έργα στην έκθεση, παρακολούθησαν οι Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης, Χρήστος Μάστορας και ο Σταμάτης Φασουλής.
Η Γεωργιάννα Νταλάρα σπούδασε Θέατρο και Λογοτεχνία πρώτα στο Brown University και μετά στη RADA. Είναι επίσης Certified Yoga Teacher και διδάσκει γιόγκα από το 2020. Με τη ζωγραφική ασχολήθηκε συνειδητά από το Λύκειο και με διάλειμμα το διάστημα των σπουδών της, έπιασε το νήμα ξανά το 2014. Από το 2020, η ζωγραφική, μαζί με τη φιλοσοφία της γιόγκα, αποτελούν το δίπολο της απασχόλησής της, συνδυάζοντας μία σύνδεση μεταξύ τους, που συστήνει μια στάση ζωής. Τα έργα της, σαν δια-λογιστικά ημερολόγια, συνθέτουν ένα τοπίο ψυχεδελικό, σαν με συνέχειες, που φυλάξαμε να θυμόμαστε από παιδιά και που μόνο με τα μάτια του ενήλικα μπορούμε να «διαβάσουμε».