Παρέα με τη μικρότερη κόρη της Μαρίνα, σκαρφαλωμένη πάνω στον πάγκο της κουζίνας, ξεκίνησε η Ελένη Μενεγάκη να ετοιμάζει τη ζύμη για τα καθιερωμένα χριστουγεννιάτικα κουλουράκια της.
Όπως μοιράστηκε η ίδια στο instagram, είναι μια σταθερή συνήθειά της τέτοιες μέρες που έχει ζήσει ξανά παλιότερα με όλα της τα παιδιά όταν ήταν μικρά.

Μάλιστα η ίδια αποκάλυψε ότι η συνταγή είναι της Αργυρώς Μπαρμπαρίγου που της έμαθε στα υλικά για τη ζύμη, εκτός από αλεύρι και σόδα, να βάζει κρασί αλλά και κανέλα, γαρύφαλλο και ξύσμα από πορτοκάλι.

«Με τα δυο χεράκια πλάθω κουλουράκια… ( χρόνια τώρα κάνω κουλουράκια με κρασί της @argirobarbarigou είναι το κάτι άλλο!). Την ίδια σκηνή την έχω ζήσει με όλα μου τα παιδιά σε αυτή την ηλικία! Καλά Χριστούγεννα» ευχήθηκε μέσα από την ανάρτησή της η Ελένη Μενεγάκη.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @elenimenegaki

Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below