Τα castings για το GNTM βρίσκονται σε εξέλιξη και χθες είδαμε ένα ακόμη επεισόδιο στο οποίο οι κριτές στάθηκαν απέναντι σε υποψήφιες και έκριναν αδέκαστα. Βέβαια μέσα από την κριτική που ασκούν στα κορίτσια, κρίνονται και οι ίδιοι, αφού τόσο τα λεγόμενά τους όσο και οι αποφάσεις τους δεν περνούν απαρατήρητα από το κοινό.

Το Twitter είναι η αντιπολίτευση κάθε τηλεοπτικού και κοινωνικού ευρύτερα γεγονότος μικρής ή μεγαλύτερης σημασίας το οποίο συμβαίνει εκεί έξω και χθες πήρε ακόμη μια φορά φωτιά κυρίως τρολάροντας την Ηλιάνα Παπαγεωργίου η οποία είμαστε πλέον όλοι βέβαιοι ότι “τα έχει κάνει όλα, δεν είναι κάτι” αλλά σχολιάζοντας και τους υπόλοιπους κριτές οι οποίοι με τη σειρά τους έχουν ξεδιπλώσει τους δικούς τους χαρακτήρες στα μέχρι τώρα τέσσερα επεισόδια του reality.

Αυτό που μας έκανε μεγάλη εντύπωση χθες είναι ότι αρκετά από τα κορίτσια που δηλώνουν συμμετοχή στη διαδικασία έχουν επέμβει στο σώμα τους με διάφορους τρόπους και καλούνται από τους κριτές είτε στα σοβαρά είτε απλά για να δουν πως εκείνες θα αντιδράσουν, να “απαλλαγούν” από ό,τι έχουν κάνει στο σώμα τους.

Χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα μιας κοπέλας η οποία είχε κάνει ένα τατουάζ στο μηρό και της ζητήθηκε να το αφαιρέσει για να μπει στο Bootcamp. Ασχολίαστο βέβαια το αν μετά θα την έκλεινε κάποιος για δουλειά βλέποντας το σημάδι που είχε αφήσει η αφαίρεσή του.

Το πρόβλημα λοιπόν δεν είναι τόσο ότι τα κορίτσια που πάνε εκεί έχουν επέμβει στο σώμα τους, αλλά ότι είναι έτοιμα να απαρνηθούν τον εαυτό τους για μια “θέση στον ήλιο”(;)

Χαρακτηριστικό είναι το tweet του συναδέλφου Παναγιώτη Βουγιού ο οποίος έγραψε το εξής:

Koρίτσια αν έχετε κάνει στο σώμα σας ότι σας άρεσε γιατί σε τελευταία ανάλυση δικό σας είναι και σε όποιον αρέσει, τότε καλό είναι να παρουσιάσετε μια προσωπικότητα και να απαντήσετε ότι ” Αυτό είναι το σώμα μου, έκανα ότι ένιωθα ότι μου άρεσε πάνω του, αν δεν σας κάνω για αυτή τη δουλειά, δεν πειράζει, θα προτιμήσω τουλάχιστον να παραμείνω ο εαυτός μου”. Το να απαρνιέστε όλα όσα κάνατε πάνω σας, από ένα τατουάζ μέχρι δυο ενθέματα σιλικόνης κι από ένα piercing μέχρι μερικές όψεις ριτίνης τότε δείχνει ότι δεν είστε σε καμία μεριά, ούτε στη δική σας, ούτε στη δική τους. Ή δεν τα κάνουμε ή τα κάνουμε και τα υποστηρίζουμε.

Τέλος, είδαμε τον κύριο Σκουλό να επαναλαμβάνει αρκετές φορές τη φράση “είναι το σωματότυπο” εννοώντας προφανώς ότι “είναι ο σωματότυπος” αυτός ο οποίος “εμποδίζει” μια υποψήφια με ρίζες από την Τανζανία να αποκτήσει λιγότερο φαρδιά περιφέρεια προκειμένου να πληροί τις προδιαγραφές για να περάσει στο Bootcamp.

H παραγωγή σαφώς θα μπορούσε να είχε προστατεύσει τον κριτή από αυτό το ατόπημα, αλλά μάλλον “reality κάνουν”. Δε μπορούμε να διανοηθούμε ότι κανείς δε γνωρίζει ότι ο σωματότυπος είναι ουσιαστικό γένους αρσενικού. Επίσης καλό είναι όταν κάποιος κρίνει σωματότυπους να ξέρει και πως να τους προφέρει.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below