Τα αθηναϊκά βράδια του καλοκαιριού αναζητάμε τη δροσιά σε μέρη γνώριμα. Δίνουμε ραντεβού με τους φίλους μας και απολαμβάνουμε δείπνο και cocktail κάτω από τα αστέρια, στην καρδιά της πρωτεύουσας και το εμβληματικό Athénée.
Όλοι οι δρόμοι οδηγούν στην οδό Βουκουρεστίου, εκεί όπου δόθηκε το ετήσιο ραντεβού για την έναρξη της φετινής καλοκαιρινής σεζόν.
Το πιο πιο hot σημείο συνάντησης της Αθήνας και για τους καλοκαιρινούς μήνες, μύησε τους καλεσμένους του στην απαράμιλλη εμπειρία μιας θερινής αθηναϊκής βραδιάς, προσφέροντας μοναδικό fine dining με την υπογραφή του βραβευμένου executive chef του Ομίλου Πανά, Νίκου Σκλήρα, το οποίο συνοδεύτηκε με τα πολύ αγαπημένα και δημοφιλή τελευταία Paloma cocktails, φτιαγμένα πάντα με Patrón super premium τεκίλα.
Για να δημιουργηθεί ένα μπουκάλι Patrón, όλα γίνονται με πάθος και δεξιοτεχνία.
Η ώριμη αγαύη Weber Blue συλλέγεται με το χέρι. Συνδυάζεται με νερό και μαγιά, ζυμώνεται με παραδοσιακό τρόπο και παραδίδεται για απόσταξη στους περήφανους ανθρώπους της, που φροντίζουν με όλο τους το ταλέντο να παράγουν τεκίλα άψογης ποιότητας.
Κάθε φιάλη επιθεωρείται σχολαστικά και το τελικό αποτέλεσμα εντυπωσιάζει όποιον τη δοκιμάζει.
Αυτή την αυθεντική γεύση επιζητούν οι θαμώνες του Athénée, του urban προορισμού που θα γίνει για ένα ακόμα καλοκαίρι ο πιο δημοφιλής στην πόλη.
Φέτος το καλοκαίρι ζητάμε Paloma Patrón στο Athénée και περνάμε τα ζεστά βράδια απολαμβάνοντας την αυθεντική γεύση της τεκίλας.