Μερίδες:για 60 κουραμπιέδες περίπου Χρόνος προετοιμασίας:30′ Χρόνος μαγειρέματος:30′ Έτοιμο σε:60′
ΣΥΝΤΑΓΗ ΑΠΟ:
Σιμόνη Καφίρη
Υλικά
1 κιλό (σχεδόν) αλεύρι μαλακό
½ κιλό βούτυρο φρέσκο, μαλακωμένο (ή ¼ του κιλού βούτυρο φρέσκο και ¼ βούτυρο γάλακτος)
2 κρόκους αβγών
6 κουτ. σούπας ζάχαρη άχνη
¼ φλιτζανιού μπράντι
2 φλιτζάνια αμύγδαλα ασπρισμένα, χονδροκομμένα και καβουρδισμένα
Για το άχνισμα
ζάχαρη άχνη
3-4 βανίλιες
Για το γαρνίρισμα
αμύγδαλα ασπρισμένα, ολόκληρα
Διαβάστε τη συνέχεια εδώ