Υλικά
-
- 300γρ. αλεύρι που φουσκώνει μόνο του
- 2 κουτ. γλυκού κανέλα
- ½ κουτ. γλυκού μπέικιν πάουντερ
- 200γρ. ζάχαρη καστανή υγρή (muscovado)*
- 4 αβγά
- 125ml ελαιόλαδο + 125ml αραβοσιτέλαιο
- ξύσμα από 1 πορτοκάλι
- 200γρ. καρότα τριμμένα
- 150γρ. καρύδια ή πεκάν ανοιγμένα στη μέση
- 150γρ. σουλτανίνα
- 75γρ. βούτυρο
Για το γλάσο τυριού
- 2 κουτ. σούπας ζάχαρη καστανή υγρή (muscovado)
- Για την συνέχεια του άρθρου μπες στο olivemagazine.gr