Αυτή η ζύμη για πίτσα με 2 υλικά φτιάχνεται εύκολα και γρήγορα και έχει υπέροχη γεύση! Το ελληνικό γιαούρτι είναι το μυστικό συστατικό και το ψήσιμο της ζύμης σε υψηλότερη θερμοκρασία είναι το κλειδί για να γίνει αυτή η πίτσα τέλεια. Αλείψτε τη ζύμη με ελαιόλαδο, προσθέστε τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες και απολαύστε!
Τι θα χρειαστείτε:
1 ½ φλιτζάνια αλεύρι που φουσκώνει μόνο του, συν περισσότερο για το ζύμωμα
1 φλιτζάνι ελληνικό στραγγιστό γιαούρτι
σπρέι μαγειρικής
Πώς θα φτιάξετε τη ζύμη
Προθερμάνετε το φούρνο στους 260 βαθμούς Κελσίου.
Ανακατέψτε το αλεύρι και το ελληνικό γιαούρτι μαζί σε ένα μπολ για να σχηματιστεί μια ζύμη- μεταφέρετε σε μια επιφάνεια εργασίας αλευρωμένη. Ζυμώστε προσθέτοντας περισσότερο αλεύρι αν χρειάζεται για να μην είναι πολύ κολλώδης η ζύμη,.
Λαδώστε ένα ταψί (περίπου 12 ιντσών) και απλώστε τη ζύμη μέχρι τις άκρες του ταψιού.
Ψήστε την κρούστα πίτσας σε προθερμασμένο φούρνο στους 260ο για 5 έως 7 λεπτά, προσθέστε τις αγαπημένες σας γαρνιτούρες και επαναφέρετε στον προθερμασμένο φούρνο. Ψήστε μέχρι η κρούστα να ροδίσει ελαφρά, 5 έως 7 λεπτά ακόμα.