Τη μέρα που οι νεκροί επιστρέφουν στη γη για να δουν ξανά τους αγαπημένους τους διάλεξε η Don Julio για να γιορτάσει τη νέα μοναδική Don Julio 70 Añejo Claro – την πρώτη αποχρωματισμένη λευκή Añejo τεκίλα παγκοσμίως– μέσα από δύο ανεπανάληπτα πάρτι σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, αποτίνοντας, παράλληλα, φόρο τιμής σε μια σπουδαία γιορτή του Μεξικού.
Βρεθήκαμε στο πάρτι της Αθήνας στο Coyoacan και φορέσαμε λουλούδια στα μαλλιά, βαφτήκαμε για να υποδεχτούμε τους νεκρούς και ήπιαμε Don Julio 70 Añejo Claro στην υγειά της αγάπης και των αναμνήσεων!
Η Don Julio 70 Añejo Claro επαναπροσδιορίζει την κατηγορία της τεκίλας Añejo, ενσαρκώνοντας την πλούσια πολυπλοκότητα μιας κλασικής Añejo σε ένα ποτό που φιλτράρεται & αποχρωματίζεται για να αποκτήσει ξανά τη δροσερή γεύση αγαύης που συναντάμε σε μία Blanco. Πρόκειται για ένα αριστούργημα του Enrique de Colsa, Master Distiller της DonJulio, ο οποίος δημιούργησε το 2011 τη πρώτη “Añejo Cristalino”, την πρώτη λευκή Añejo παγκοσμίως.
Ο Enrique de Colsa επιλέχθηκε το 2004 προσωπικά από τον θρυλικό Don Julio Gonzalez– ιδρυτή της Don Julio τεκίλα – όταν αποσύρθηκε από την ενεργό δράση, ως το καταλληλότερο πρόσωπο για να συνεχίσει την σπουδαία κληρονομιά του αποστάγματος.
Τα μοναδικά σερβιρίσματα της βραδιάς, Claro Old Fashioned με Don Julio 70 Añejo ClaroTequila, Pasteli syrup & pasteli stick, Claro Beetroot Negroni με Don Julio 70 Añejo Claro Tequila, Italian Bitter cooked with white beetroot, Belsazarvermouth cooked with seafennel, white pickled beetroot ήταν δημιουργίες του World Class Greece winner 2019, ΝίκουΣουρμπάτη.
Η βραδιά στο Coyoacan ήταν γεμάτη έντονα χρώματα, αρώματα, μεξικάνικες γεύσεις, λάτιν ρυθμούς, λουλούδια και χαρακτηριστικά face paintings.
Όλα μαζί συνέθεσαν το απόλυτο σκηνικό βγαλμένο από την αυθεντική Μεξικανική κουλτούρα συνδεδεμένη με μια παράδοση τριών χιλιετιών, κόντρα στη λήθη του χρόνου, που δίνει στους Μεξικανούς την ευκαιρία να υποδεχτούν τους Νεκρούς τους και να επικοινωνήσουν μαζί τους.