Ανατρέποντας τις πεποιθήσεις ότι η υψηλή γαστρονομία θέλει ακριβά σερβίτσια, το Athens Food Market ετοιμάζεται να απλώσει, για τρίτη φορά, τις πιο «it» καντίνες της πόλης, από τις 21 έως και τις 31 Δεκεμβρίου, στην Πλατεία Κοτζιά και να γίνει ο γευστικός προορισμός των Χριστουγέννων.
Εκεί θα συναντηθούν ξανά μερικά από τα πιο ψαγμένα και εναλλακτικά εστιατόρια της Αθήνας με pop up στέκια αγαπημένων προϊόντων για να δοκιμάσουμε στο πόδι, απίθανες γεύσεις, φτιαγμένες από το χέρι γνωστών σεφ, σε πολύ προσιτές τιμές.
Ήδη ζεσταίνουν τις σχάρες, τις κατσαρόλες και τα τηγάνια τους ο Γιώργος Ηλιού του Polly Maggoo, ο Ηλίας Σκουλάς του Food Mafia, ο Βασίλης Φώτος του 7 Food Sins, ο Βασίλης Σπόρος των PO’ Boys και Mama Roux, ο Βασίλης Τσατσάκης από τους Ψαράδες, ο Δημήτρης Φέτσης του CHE, ο Αλέξης Τσιοτίνης του CTC και ο Βασίλης Γεωγλερής του Warehouse. Μαζί τους ετοιμάζει τα σέικερ της και η ομάδα του Xavier Μισαηλίδη από το Holly Garden. Για να διαβάσετε το άρθρο του olivemagazine.gr πατήστε εδώ