Ο Πάνος Ιωαννίδης αγαπά την ιταλική κουζίνα όσο εμείς τον Πάνο Ιωαννίδη. Μας έχει δείξει πολλές φορές μέσα από το Master Chef την ιδιαίτερη αδυναμία που έχει στα ζυμαρικά που είναι βασικό μαγειρικό συστατικό των Ιταλών αλλά και την εξειδίκευσή του στο ριζότο για το οποίο έμαθε τα ΠΑΝΤΑ όσο σπούδαζε και εργαζόταν στην Ιταλία.
Αν έπρεπε να συμβουλευτούμε κάποιον, λοιπόν, για το πώς να βράσουμε τα ζυμαρικά και πώς να τα συντηρήσουμε για να τα χρησιμοποιήσουμε λίγο αργότερα, σίγουρα θα ήταν ο πρώτος που θα σκεφτόμασταν. Μετά τη μαμά μας. Για αυτό φρόντισε να μας δώσει όλες τις οδηγίες που, βήμα βήμα, θα μας μυήσουν στις τεχνικές που αποτελούν βάση για τις καθημερινές μας παρασκευές
Επιπλέον, μέσα από το συγκεκριμένο βίντεο -αλλά και όλα όσα συνεχώς ανεβάζει στο κανάλι του στο YouTube- θέλει να μας κάνει να διευρύνουμε τις γαστρονομικές μας γνώσεις και να απογειώσουμε τα πιάτα μας. Ίσως να μας μπουν και ιδέες για τον 4ο κύκλο του διαγωνισμού μαγειρικής του Star.