Το iconic κινητό της Motorola, RAZR, που αναδιπλωνόταν και μας είχε εθίσει στο να το ανοιγοκλέινουμε, πρόκειται να κάνει το μεγάλο come back ως smart phone! Η αξία του υπολογίζεται στα 1.500 δολάρια και σύμφωνα με την Wall Street Journal, η κυκλοφορία του αναμένεται να ξεκινήσει το Φεβρουάριο.

Πριν από το iPhone και τα άλλα smartphones, το Motorola RAZR ήταν η πιο πρωτοποριακή και σίγουρη επιλογή μεταξύ των flip phones, χάρη στην εξαιρετικά λεπτή και κομψή αισθητική του, που οδήγησε τελικά τη Motorola να πουλήσει περισσότερες από 130 εκατομμύρια συσκευές.

Από οτι φαίνεται η εταιρία Lenovo, η οποία είναι τώρα η μητρική εταιρεία της Motorola, σχεδιάζει να επαναφέρει το RAZR. Ωστόσο λεπτομέρειες του τηλεφώνου, όπως το μέγεθος της οθόνης, η υποστήριξη 5G και άλλα χαρακτηριστικά δεν έχουν οριστικοποιηθεί ακόμη.

Ενώ η χρήση της πτυσσόμενης οθόνης θα ήταν νοσταλγική, η τιμή των 1.500 δολαρίων μοιάζει λίγο υπερβολική για μεγάλο αριθμό αγοραστών. Παρόλα αυτα ανυπομονούμε πραγματικά για την κυκλοφορία που θα μας γυρίσει πολύ πίσω και θα μπορεί ταυτοχρόνως να ανταγωνιστεί μεγάλες εταιρείες και συσκευές smart phone, όπως τα iphone.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below