Στα τέλη των 90s οι body lotions με shimmer ήταν πάντα στο νεσεσέρ των beauty lovers. Αν και η τάση κυριαρχούσε τότε, γρήγορα αντικαθιστάθηκε από άλλες πιο μίνιμαλ και ντελικάτες και οι ιριδίζοντες κρέμες κρύφτηκαν στο χρονοντούλαπο των αναμνήσεών μας μαζί με τα τσιμπιδάκια πεταλούδες και τις έντονες ανταύγειες στα μαλλιά. Ώρα να τις ξεσκονίσουμε και να τις επαναφέρουμε στο vanity μας χάρη στην Meghan Markle!

H Δούκισσα του Σάσεξ φωτογραφήθηκε  στην ετήσια εκδήλωση του Royal Variety πριν μερικές μέρες με μια ultra κομψή εμφάνιση, ιδανική για μέλλουσες μαμάδες. Πιο συγκεκριμένα, φόρεσε να τοπ Safiyaa καλυμμένο από μαύρα και λευκά λουλούδια και μια μακριά μαύρη φούστα, δείχνοντας έτσι ακόμα μια φορά την αγάπη της για το μίνιμαλ στυλ.

Αυτό όμως που πραγματικά μάς έκανε να κοιτάξουμε για δεύτερη και τρίτη φορά τις φωτογραφίες της ήταν το πόσο λαμπερή ήταν η επιδερμίδα της! Πιστέψτε μάς η λάμψη αυτή δεν είχε να κάνει με την εγκυμοσύνη! Η Δούκισσα φαίνεται πως αποφάσισε να επαναφέρει την άλλοτε δημοφιλή τάση του shimmering body lotion και μάλιστα κατάφερε να το κάνει με τον πιο chic τρόπο. Εάν δεν θέλεις να χρησιμοποιήσεις ιριδίζουσα κρέμα, μπορείς να απλώσεις απλά το highlighter σου σε σημεία-κλειδιά του σώματός σου, όπως τα κόκαλα του στέρνου, οι ώμοι και το μήκος των άκρων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below