Φέτος τα Χριστούγεννα, έχω αποφασίσει να δημιουργήσω ένα τραπέζι που θα μείνει αξέχαστο σε όλους τους αγαπημένους μου ανθρώπους, με πρωταγωνιστές τα αλλαντικά της premium σειράς NIKAS Fuego. Η προετοιμασία έχει ήδη ξεκινήσει, και το μενού που έχω σκεφτεί πρόκειται να παντρέψει την παράδοση με τη γαστρονομική καινοτομία.

Το πλατό αλλαντικών, με ζαμπόν καπνιστό, μπριζόλα καπνιστή και σαλάμι αέρος, είναι αυτό που θα «ανοίξει» τη βραδιά. Το σαλάμι αέρος NIKAS Fuego με τη βαθιά, έντονη γεύση του και οι τραγανές μπουκιές μπέικον θα γίνουν το ιδανικό ξεκίνημα για την εορταστική βραδιά. Αντίστοιχα, για το κυρίως πιάτο, σχεδιάζω να γεμίσω τη γαλοπούλα με το ζαμπόν μπούτι καπνιστό από NIKAS Fuego, δημιουργώντας έναν γευστικό συνδυασμό που ξέρω πως θα εντυπωσιάσει ακόμα και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους αφού η ένταση των αλλαντικών θα ισορροπήσει ιδανικά με τη ζεστασιά των παραδοσιακών μπαχαρικών που θα συνοδεύουν το πιάτο.

 

Και φυσικά, εκτός από τη γεμιστή γαλοπούλα, το μπέικον ρολό με το εκλεκτό χοιρινό κρέας και το παραδοσιακό κάπνισμα από ξύλα οξιάς θα πρωταγωνιστήσει στο τραπέζι ως ένα εναλλακτικό κυρίως γεύμα για όσους λατρεύουν τις γεύσεις και τις μυρωδιές που είναι εμπνευσμένες από την Ισπανία και την Ιταλία.

 

Αυτό που με γεμίζει σιγουριά για το τραπέζι που οργανώνω, είναι φυσικά η ποιότητα και η γευστική υπεροχή της σειράς NIKAS Fuego. Το αργό κάπνισμα, τα προσεκτικά επιλεγμένα μπαχαρικά και η μοναδική τεχνογνωσία πίσω από κάθε προϊόν εξασφαλίζουν ότι κάθε πιάτο θα είναι αντάξιο των πιο ιδιαίτερων περιστάσεων.

 

Φέτος λοιπόν, το γιορτινό μου τραπέζι δε θα είναι απλώς γεμάτο γεύσεις. Θα είναι μια γιορτή απόλαυσης και ζεστασιάς, με τα NIKAS Fuego να αναδεικνύουν την κάθε γεύση, κάθε στιγμή. Γιατί, τελικά, τα Χριστούγεννα είναι η τέλεια ευκαιρία να προσφέρουμε στους αγαπημένους μας το καλύτερο που μπορούμε και η premium σειρά αλλαντικών NIKAS Fuego ξέρει πώς.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below