Τον τελευταίο καιρό, η Αμαλία Κωστοπούλου διατηρεί ένα ιδιαίτερα ενεργό προφίλ στα σόσιαλ μίντια. Η κόρη της Τζένης Μπαλατσινού και του Πέτρου Κωστόπουλου αναρτά πολύ συχνά περιεχόμενο από την καθημερινή της ζωή στο TikTok με τους followers της να την παρακολουθούν πιστά.

Η 27χρονη, που τα τελευταία χρόνια της ζωής της ζει και εργάζεται στην Αμερική, δημοσιεύει lifestyle videos, ενώ δε διστάζει να μοιράζεται ανοιχτά την αγάπη της για τη μόδα και τα καλλυντικά. Ένα από τα πιο πρόσφατα βίντεό της που αγαπήσαμε, κυρίως ενόψει τριημέρου, είναι το «what’s in my travel bag», που έκανε η ίδια με αφορή το ταξίδι της στο Seatle και την επίσκεψή της στην οικογένεια του συντρόφου της. 

Στην τσάντα του ταξιδιού της λοιπόν, η Αμαλία μοιράστηκε πως κουβαλάει μία πιο μικρή, βραδινή τσάντα, γυαλιά ηλίου, την ατζέντα της ούτως ώστε να σημειώνει ανά πάσα ώρα και στιγμή ό,τι χρειαστεί, διαβατήριο και πορτοφόλι, ένα κουτί με τα κοσμήματά της, τσίχλες, ακουστικά και αντιβακτηριδιακά μαντηλάκια. Φυσικά, η 27χρονη έχει μαζί της και ένα νεσσεσέρ με όλα τα απαραίτητα καλλυντικά.

@mintystrawberryy whats in my travel bag 🤎 #traveltok #whatsinmybag #margaux15 ♬ original sound – Amalia🍓

Κεντρική φωτογραφία: Αμαλία Κωστοπούλου, Instagram @notrealamalia

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below