Η Tallulah Willis, κόρη των Bruce Willis και Demi Moore, σε μια νέα της προσωπική ανάρτηση μοιράστηκε τρυφερές στιγμές με τον μουσικό Justin Acee, δημιουργό της μπάντας Nighties. Το ζευγάρι απεικονίζεται, σε μια σειρά από φωτογραφίες, σε βραδινή έξοδο, με τη Willis να φοράει απαστράπτον strapless φόρεμα, καλυμμένο με παγιέτες, σε κεραμιδί χρώμα, συνδυασμένο με off white πανωφόρι. Σε μια προηγούμενη ανάρτηση το ζευγάρι ποζάρει στον δρόμο, καθ’ οδόν για την εκδήλωση. Σε αυτές τις ολόσωμες φωτογραφίες φαίνεται επίσης ότι η Willis κρατάει clutch bag και φοράει ψηλοτάκουνες πλατφόρμες.

Σε μια προηγούμενη ανάρτηση η 30χρονη είχε μοιραστεί παλαιότερες φωτογραφίες με τον πατέρα της, με μια λεζάντα που αποκαλύπτει κάτι από τον τρόπο με τον οποίο προσπαθεί να προσεγγίσει τη διάγνωσή του με μετωποκροταφική άνοια: «Αγαπώ αυτόν τον τύπο τόσο πολύ και είναι δύσκολο ό,τι νιώθω για εκείνον, αλλά είμαι ευγνώμων που αφήνω τα συναισθήματά μου να με πλημμυρίζουν αντί να αποσυνδέομαι από αυτά! [Φωτογραφίες] από το διαχρονικό αρχείο».

Μιλώντας πρόσφατα για τη διάγνωσή της με αυτισμό στα 29 χρόνια της, είχε πει:

«Έπαιρνα λάθος διαγνώσεις για πολλά χρόνια. Μόλις στα 29 μου έγινε η σωστή, ότι βρίσκομαι στο φάσμα του αυτισμού, αυτό είναι πολύ κοινό στις ενήλικες γυναίκες. Για μένα ήταν κάτι πολύ καινούριο και μόλις τον τελευταίο χρόνο μαθαίνω τι σημαίνει αυτό. Γιατί ο δικός μου αυτισμός είναι υψηλής λειτουργικότητας, οι δυσκολίες μου είναι κυρίως αισθητηριακές, είμαι πολύ ευαίσθητη στα ερεθίσματα που δέχομαι, ενώ οι άλλοι πιστεύουν ότι τα προβλήματα αφορούν την επικοινωνία.

»Ήταν μια ανακούφιση το να πάρω τη σωστή διάγνωση. Για να είμαι ειλικρινής, αναρωτιόμουν τι δεν πήγαινε καλά με εμένα, ένιωθα διαλυμένη, όταν έμαθα λοιπόν ότι κάποια στοιχεία του εαυτού μου δεν ήταν ελαττώματα αλλά απαιτούσαν κάποια επιπλέον εργαλεία αυτό με έκανε πιο επιεική απέναντι στον εαυτό μου. Ελπίζω και κάποιοι άλλοι, μαθαίνοντας για αυτό, να αντιμετωπίσουν τον εαυτό τους με μεγαλύτερη τρυφερότητα και κατανόηση.

»Από τότε που ήμουν μωρό ακόμα, τα μάτια του κόσμου ήταν στραμμένα πάνω μου, οπότε αποφάσισα να χρησιμοποιήσω αυτή την πλατφόρμα για να μιλήσω. Ανέκαθεν ένιωθα την ευθύνη να δώσω σε αυτό ένα νόημα, γιατί νομίζω ότι και άλλοι άνθρωποι παρόμοιοι με εμένα, που αντιμετωπίζουν δυσκολίες, βρήκαν πάρα πολλές πληροφορίες στην κοινότητά μου. Είναι επώδυνο το να μη γνωρίζεις κομμάτια του εαυτού σου».

Δείτε τις νέες αναρτήσεις της Tallulah Willis:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by tallulah willis (@buuski)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below