H Σελήνη και ο Ερμής ενώνουν σήμερα τις δυνάμεις τους και σκορπούν τις ευλογίες τους στους παρακάτω τρεις εκπροσώπους του ζωδιακού κύκλου, που σήμερα, Παρασκευή 25 Οκτωβρίου, θα νιώσουν ότι τίποτα δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στον δρόμο τους. Αν λοιπόν ετοιμάζεστε για ένα ταξίδι, για να βγείτε ραντεβού ή ακόμα και να παίξετε κάποιο παιχνίδι με παράγοντα την τύχη, θα την έχετε με το μέρος σας αν ανήκετε στα ζώδια που ακολουθούν.

Ταύρος

Υπάρχουν στιγμές που γνωρίζετε ότι ξεπεράσατε τα όριά σας. Αξιοποιήστε τις για να πάρετε τα καλύτερα μαθήματα. Παραδεχτείτε τα λάθη σας, καταρχήν στον εαυτό σας, για να δημιουργήσετε καλύτερες συνθήκες. Αυτή είναι η δική σας πρώτη ύλη για καλοτυχία. Σήμερα, ειδικά, η διακριτικότητα και το τακτ που κατακτήσατε θα αποφέρουν καρπούς. Θα νιώσετε ότι ο κόσμος έγινε πιο φιλικός και φιλόξενος για εσάς. Αλλά ακόμα και αν συμμετέχετε σε μια δραστηριότητα που δεν απαιτεί για εσάς να εφαρμόσετε τίποτα από ό,τι έχετε μάθει, όπως να αγοράσετε ένα λαχείο, θα διαπιστώσετε ότι το σύμπαν σάς ευνοεί.

Παρθένος

Καθώς συνηθίζετε όταν σάς χαρίζουν έναν γάιδαρο να τον κοιτάτε στα δόντια, θα δυσκολευτείτε να πιστέψετε την τύχη που μπορεί να σας φέρει η σημερινή ημέρα. Είναι γεγονός όμως, κάτι συμβαίνει εκεί έξω, το μαύρο σύννεφο, που φαινόταν να σας ακολουθεί, απομακρύνεται και τα πάντα μοιάζουν δυνατά, επιτέλους, για εσάς. Ακόμα και όσοι συνήθιζαν να σας φέρνουν αντιμέτωπους με την απόρριψη και την άρνηση ή να σας ασκούν ανελέητα κριτική, θα μαλακώσουν. Απολαύστε την ηρεμία που αισθάνεστε με το περιβάλλον σας, την αίσθηση ότι οι γύρω είναι σύμμαχοι και όχι αντίπαλοί σας.

Αιγόκερως

Αν έχετε συνηθίσει να μην παίρνετε αυτό που θέλετε απλά γιατί δεν βρίσκετε τους άλλους σύμφωνους, σας έχουμε καλά νέα, σήμερα η τύχη θα είναι με το μέρος σας. Αφήστε, τουλάχιστον για λίγο, στην άκρη, τις εμπειρίες των προηγούμενων ημερών, που σας γέμιζαν με απογοήτευση. Επιτέλους, μπορείτε να χαλαρώσετε και να απολαύσετε τα χαμογελαστά, φιλικά πρόσωπα γύρω σας. Συνεχίζετε να χρειάζεστε τους άλλους, αλλά αυτό ξαφνικά δεν θα σας φαίνεται και τόσο δυσάρεστο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below