Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant έκαναν μια από τις διακριτικές τους εμφανίσεις στο Λονδίνο, με τον φωτογραφικό φακό να τους απαθανατίζει σε μία χαλαρή βόλτα. Το ζευγάρι απόλαυσε ένα μεσημεριανό ραντεβού στο Scott’s, το εστιατόριο του Mayfair, διάσημο για τα θαλασσινά του. Ο Reeves ξεχώρισε με ένα καμηλό blazer και καστόρινες μπότες, ενώ η Grant εντυπωσίασε με μια μακριά μαύρη φούστα και μπότες μάχης, ολοκληρώνοντας την εμφάνιση με μία Celine τσάντα και χρυσά κοσμήματα που έδωσαν μια μοντέρνα πινελιά στο σύνολο.

Οι δυο τους έχουν μια ιδιαίτερη και δυνατή σχέση, παραμένοντας μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Ο Reeves, γνωστός για την ηρεμία και την ταπεινοφροσύνη του, φαίνεται να έχει βρει την ιδανική σύντροφο στο πρόσωπο της Alexandra, μιας ανεξάρτητης και δημιουργικής γυναίκας που τον στηρίζει.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by People Magazine (@people)

Λίγα λόγια για τη γνωριμία τους

Ο Keanu Reeves και η Alexandra Grant γνωρίστηκαν χρόνια πριν ως φίλοι και συνεργάτες, πριν η σχέση τους γίνει ρομαντική. Οι δυο τους δούλεψαν μαζί σε διάφορα καλλιτεχνικά projects, συμπεριλαμβανομένων βιβλίων και εικαστικών εκθέσεων. Το 2019 αποφάσισαν να δημοσιοποιήσουν τη σχέση τους, και από τότε ζουν μαζί μία ισορροπημένη ζωή, εστιάζοντας στην τέχνη, την καριέρα και την προσωπική τους ευτυχία.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below