Η ζωή μιμείται πολύ συχνά την τέχνη. Έτσι, πολλές φορές, οι ρομαντικές σκηνές που βλέπουμε στη μεγάλη οθόνη καταλήγουν να είναι η αρχή πραγματικών σχέσεων. Κάποια δηλαδή από τα πιο εμβληματικά ζευγάρια του Χόλιγουντ και του κινηματογράφου έχουν περάσει από τα στούντιο σε αληθινούς έρωτες, διαψεύδοντας επιτυχώς τη θεωρία που θέλει τους έρωτες μπροστά στις κάμερες να είναι μόνο για το σενάριο.

Από τηημεία που αναπτύχθηκε στα γυρίσματα μέχρι την αγάπη που άνθισε στις καθημερινές τους ζωές, οι ιστορίες αυτών των ζευγαριών έγιναν πηγή έμπενυσης για πολλούς. Η Angelina Jolie και ο Brad Pitt, για παράδειγμα, άρχισαν να βγαίνουν κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων του Mr. and Mrs. Smith, με τη σχέση τους να καταλήγει σε ένα από τα πιο διάσημα ζευγάρια του Χόλιγουν παρά το κακό τέλος. Η ιστορία τους όμως, είναι μόνο μία από τις πολλές που αποδεικνύουν πως οι σχέσεις στον κινηματογράφο μπορούν να είναι εξίσου έντονες και στην πραγματική ζωή. Σήμερα, συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο διάσημα ειδύλλια της μυθοπλασίας που ωστόσο τα είδαμε να γίνονται πραγματικότητα με τον καλύτερο μάλιστα τρόπο.

Blake Lively and Ryan Reynolds

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Blake Lively (@blakelively)

Μια πιο πρόσφατη ιστορία αγάπης είναι αυτή των Ryan Reynolds και Blake Lively. Οι δύο γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Green Lantern το 2010 και από τότε έχουν γίνει ένα από τα πιο αγαπημένα και δυνατά ζευγάρια του Χόλιγουντ. Με κοινά χόμπι, χιούμορ και στήριξη στις καριέρες τους, το ζευγάρι συνεχίζει να κερδίζει τις καρδιές των θαυμαστών.

Ashton Kutcher and Mila Kunis

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Ashton Kutcher (@aplusk)


Η Mila Kunis ήταν μόλις 14 ετών όταν γνώρισε τον Ashton Kutcher στο πλατό του That ’70s Show, στο οποίο υποδύονταν το ζευγάρι Jackie και Kelso. Η ηθοποιός μάλιστα, έδωσε το πρώτο της φιλί στο πλατό της τηλεοπτικής σειράς με τον άντρα που έμελλε να γίνει ο σύζυγός της. Βέβαια μετά το τέλος της σειράς, το 2006, οι δύο ηθοποιοί τράβηξαν χωριστούς δρόμους. Το 2012 επανασυνδέθηκαν και το 2015 παντρεύτηκαν.

Jennifer Lopez and Ben Affleck

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Oprah Daily (@oprahdaily)


Η σχέση της JLO και του Ben Affleck είναι δίχως αμφιβολία μία από τις πιο γνωστές του Χόλιγουντ. Το 2002 έγιναν ζευγάρι για πρώτη φορά, όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας Gigli. Χώρισαν, έκαναν οικογένεια με άλλους άνθρωπους και, 20 χρόνια μετά επανασυνδέθηκαν και ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου. Όπως όλα δείχνουν όμως, σήμερα, δεν είναι πια μαζί.

Alicia Vikander and Michael Fassbender

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη People Magazine (@people)


Οι δυο τους άρχισαν να βγαίνουν αφού συναντήθηκαν στο πλατό του δράματος The Light Between Oceans το 2016. Τη σχέση τους, την κράτησαν για πάρα πολύ καιρό κρυφή, μέχρι που η ηθοποιός παραδέχτηκε σε συνέντευξή της πως είναι μαζί. Το 2017 παντρεύτηκαν στην Ίμπιζα ενώ 4 χρόνια αργότερα καλωσόρισαν το πρώτο τους παιδί.

Jada Pinkett-Smith and Will Smith

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Hollywood Life (@hollywoodlife)

Το ζευγάρι γνωρίστηκε στα γυρίσματα της κωμωδίας The Fresh Prince of Bel-Air. Η ηθοποιός είχε κάνει μια αποτυχημένη οντισιόν για τον ρόλο της κοπέλας του χαρακτήρα του Smith. Χρόνια ωστόσο αργότερα, τον παντρεύτηκε στ’ αλήθεια.

Τελικά, ο κινηματογράφος μας προσφέρει κάτι παραπάνω από δράση και ψυχαγωγία. Μας δείχνει ότι ακόμη και στην πιο λαμπερή και γεμάτη προκλήσεις βιομηχανία, η αγάπη μπορεί να ανθίσει και να εξελιχθεί.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below