Η Vichy Laboratoires, μάρκα με ηγετική θέση στη δερματολογική περιποίηση της επιδερμίδας αφοσιωμένη στην ενδυνάμωση της υγείας της επιδερμίδας, ανακοινώνει με χαρά τη συνεργασία της με μια διεπιστημονική και επιδραστική ομάδα, την οποία απαρτίζουν «Ειδικοί Ολιστικής Υγείας».

Αυτή η σύμπραξη καταξιωμένων εκπροσώπων από τους τομείς της δερματολογίας, της φαρμακευτικής, της διατροφής και της ψυχικής υγείας αντανακλά την αποστολή της Vichy να προσφέρει λύσεις για την επιδερμίδα και το τριχωτό που να βελτιώνουν την υγεία των ανθρώπων, με τη δύναμη της ολιστικής ιατρικής προσέγγισης.

ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΙΔΙΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΟΛΙΣΤΙΚΗ ΥΓΕΙΑ

Jessie Inchauspé, Βιοχημικός & Συγγραφέας

Η Jessie Inchauspé, γνωστή και ως «Glucose Goddess», είναι βιοχημικός αλλά και επιτυχημένη συγγραφέας σύμφωνα με τη λίστα των New York Times. Η Jessie έκανε την παρουσία της αισθητή στον κόσμο της υγείας και της ευεξίας με την προσέγγισή της στη διαχείριση του ζαχάρου του αίματος–μια προσέγγιση προσβάσιμη και βασισμένη σε δεδομένα . Η έρευνά της, την οποία μοιράστηκε με τον κόσμο μέσα από τα μπεστ σέλερ βιβλία «Glucose Revolution» και «The Glucose Goddess Method», έχει βοηθήσει πολλούς ανθρώπους να βελτιώσουν τη μεταβολική υγεία τους.

Η δήλωσή της: «Είμαι υπερήφανη που συμμετέχω στην ομάδα ειδικών της Vichy Laboratoires, γιατί μοιραζόμαστε μια πολύ βασική αξία: να κάνουμε την επιστήμη αιχμής προσβάσιμη. Η Vichy διενεργεί πρωτοποριακές κλινικές μελέτες και ιατρικές έρευνες, και θέλει –τόσο μέσα από τα προϊόντα της όσο και μέσα από το περιεχόμενο που μοιράζεται– να έχουν πρόσβαση σε αυτά τα δεδομένα όσο το δυνατόν περισσότεροι άνθρωποι.»

Δρ. Judith Joseph, Ψυχίατρος

Η Δρ. Judith Joseph είναι ψυχίατρος, θεραπεύτρια και ερευνήτρια, η οποία πρωτοστατεί στην προάσπιση της ψυχικής υγείας. Το έργο της εστιάζει στον αποστιγματισμό των ψυχικών ασθενειών και στην προώθηση της συναισθηματικής ευεξίας. Η Δρ. Joseph έχει υπηρετήσει ως λέκτορας στον Λευκό Οίκο, ενώ οι ιδέες της παρουσιάζονται τακτικά σε έγκριτα μέσα ενημέρωσης.

Η δήλωσή της: «Νοιώθω υπερήφανη που μπαίνω στην οικογένεια της Vichy Laboratoires, επειδή η μάρκα έχει υιοθετήσει μια ολοκληρωμένη προσέγγιση για την υγεία και κατανοεί τη σημασία της σύνδεσης νου & σώματος, συμπεριλαμβανομένης της σύνδεσης ανάμεσα στην υγεία της επιδερμίδας, των μαλλιών και του τριχωτού και στην ψυχική υγεία.»

Δρ. Mamina Turegano, Δερματολόγος, Παθολόγος & Δερματοπαθολόγος

Η Δρ. Mamina Turegano, γιατρός με ειδίκευση σε τρεις τομείς (δερματολογία, παθολογία και δερματοπαθολογία), είναι γνωστή για τις προσπάθειές της να ευαισθητοποιήσει και να εκπαιδεύσει το κοινό πάνω στην περιποίηση της επιδερμίδας. Μέσα από τις δημοφιλείς πλατφόρμες της στα social media, προσφέρει επιστημονικά τεκμηριωμένες συμβουλές και καταρρίπτει συνήθεις μύθους γύρω από την περιποίηση.

Η δήλωσή της: «Είναι μεγάλη μου χαρά να συνεργάζομαι με τη Vichy Laboratoires, μια μάρκα που συνδυάζει ιδανικά την επιστήμη με την περιποίηση. Γνωρίζω και αγαπώ τη Vichy εδώ και πάνω από μια δεκαετία, από όταν πρωτοξεκίνησα τις σπουδές μου στη δερματολογία.»

Δρ. Luke Maxfield, Δερματολόγος

Ο Δρ. Luke Maxfield είναι δερματολόγος και αξιόπιστη φωνή στον χώρο της περιποίησης του δέρματος. Είναι γνωστός για το ότι καταφέρνει να παρουσιάζει πληροφορίες που αφορούν στη δερματολογία με τρόπο ελκυστικό και προσιτό στο ευρύ κοινό μέσω της online παρουσίας του. Υπέρμαχος της ενσωμάτωσης της περιποίησης σε μια ολιστική προσέγγιση ευεξίας, ο Δρ. Maxfield μοιράζεται την εξειδίκευσή του με τους πολλούς followers του στα social media.

Η δήλωσή του: «Επέλεξα να συνεργαστώ με τη Vichy Laboratoires, γιατί είναι μια μάρκα με βαθύ επιστημονικό υπόβαθρο… Πολλά από τα προϊόντα που έχει δημιουργήσει η Vichy Laboratoires δεν είναι μόνο τα αγαπημένα μου που χρησιμοποιώ, αλλά και προϊόντα που προτείνω καθημερινά στους φίλους, την οικογένεια αλλά και τους ασθενείς μου για να τους βοηθήσω να πετύχουν τους στόχους που θέλουν για την επιδερμίδα τους.»

Δρ. Aamna Adel, Δερματολόγος

Η Δρ. Aamna Adel είναι καταξιωμένη δερματολόγος, περιζήτητη για την εξειδίκευσή της τόσο στην ιατρική όσο και στην αισθητική δερματολογία. Υποστηρίζει και προσπαθεί να προάγει την υγεία της επιδερμίδας, του τριχωτού και των μαλλιών. Η Δρ. Adel είναι γνωστή για την εξατομικευμένη διαχείριση κάθε ασθενούς της και για την προσήλωση με την οποία παρακολουθεί τις εξελίξεις στον τομέα της δερματολογίας. Συμμετέχει συχνά ως ομιλήτρια σε διεθνή συνέδρια και είναι αξιόπιστη πηγή πληροφόρησης για τα μέσα ενημέρωσης.

Η δήλωσή της: «Συνιστώ τη Vichy στους ασθενείς μου εδώ και πολλά χρόνια. Είναι μια μάρκα με εξαιρετική γκάμα προϊόντων –έχει προϊόντα για όλους, για κάθε τύπο επιδερμίδας και κάθε ανάγκη. Πίσω από τα προϊόντα της υπάρχουν επιστημονικές μελέτες και δεδομένα που αποδεικνύουν την αποτελεσματικότητά τους, κάτι που είναι πολύ σημαντικό για μένα. Η Vichy προάγει επίσης την εκπαίδευση και τη συμπερίληψη, και συνεργάζεται στενά με δερματολόγους. Γι’ αυτό και αγαπώ πολύ τη μάρκα, και είμαι τρομερά υπερήφανη για αυτή τη συνεργασία!»

Alvaro Fernandez, Φαρμακοποιός

Ο Alvaro Fernandez είναι διαπρεπής φαρμακοποιός και influencer, γνωστός για την ικανότητά του να κάνει συνθέτει πληροφορίες για την υγεία κατανοητές και προσιτές. Μέσα από τις πλατφόρμες του στα social media, προσπαθεί με πάθος να καταρρίψει μύθους, να σπάσει ταμπού και να προαγάγει την ευεξία μέσω της επιστημονικά τεκμηριωμένης εκπαίδευσης.

Η δήλωσή του: «Είναι τιμή μου που γίνομαι μέλος της οικογένειας της Vichy Laboratoires, μιας μάρκας που κατανοεί πραγματικά τη σημασία τόσο της περιποίησης της επιδερμίδας όσο και της συνολικής υγείας. Ως φαρμακοποιός, ένοιωθα πάντα ότι είναι καθήκον μου να προαγάγω την ευεξία. Γι’ αυτό και η δέσμευση της Vichy να προσφέρει επιστημονικά αποδεδειγμένες λύσεις περιποίησης συνάδει απόλυτα με αυτή μου την αποστολή να βοηθώ τους ανθρώπους να κάνουν ενημερωμένες επιλογές για την υγεία τους.»

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below