Την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ανακοίνωση της δεύτερης εγκυμοσύνης της έκανε λίγες ώρες πριν η Jennifer Lawrence. Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός βρέθηκε στο Λος Άντζελες και στο κόκκινο χαλί του AFI FEST 2024, με αφορμή το ντοκιμαντέρ «Zurawski v Texas», του οποίου είναι παραγωγός.

Η Lawrence επέλεξε να φορέσει για αυτή τη βραδιά ένα λευκό φόρεμα στυλ καμπαρντίνας, προσθέτοντας στη μέση της μία μαύρη ζώνη και μαύρα, χαμηλοτάκουνα παπούτσια. Με λυτά τα ξανθά της μαλλιά και μακιγιάζ σε φυσικούς τόνους, η 34χρονη ηθοποιός έλαμψε μπροστά στα φλας των φωτογράφων με τη λιτή αλλά πάρα πολύ κομψή της εμφάνιση.

Όσον αφορά τα αξεσουάρ, και εκεί η ίδια επέλεξε να κινηθεί διακριτικά. Ένα ρολόι στον καρπό του χεριού της, ένα λαμπερό δαχτυλίδι και ένα μικρό σετ σκουλαρικιών ήταν αρκετά ώστε να της χαρίσουν την απαραίτητη λάμψη.

Photo by Frazer Harrison/Getty Images

 

Λίγα λόγια για το ντοκιμαντέρ

Η υπόθεση του ντοκιμαντέρ «Zurawski v Texas» τεκμηριώνει την πραγματική δικαστική αγωγή του 2023 που κατέθεσε το The Center for Reproductive Rights για λογαριασμό 20 γυναικών από το Τέξας, στις οποίες αρνήθηκαν τη φροντίδα αμβλώσεων που, όπως ισχυρίζονται, είχε ως αποτέλεσμα κινδύνους για την υγεία και/ή τη γονιμότητά τους, καθώς και δύο μαιευτήρων-γυναικολόγων της ίδιας πολιτείας.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below