Ο πρίγκιπας William περνάει τις σχολικές διακοπές των παιδιών του με έναν τρόπο με τον οποίο μπορεί πολλοί γονείς να ταυτιστούν ή να κατανοήσουν – πιθανότατα να έχει μαζί του και τα τρία του παιδιά.

Ο πρίγκιπας της Ουαλίας και η σύζυγός του Kate Middleton είναι γονείς του πρίγκιπα George, 11 ετών, της πριγκίπισσας Charlotte, 9 ετών, και του πρίγκιπα Louis, 6 ετών. Tα παιδιά βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε φθινοπωρινές διακοπές από το σχολείο Lambrook.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο πρίγκιπας William έγραε ένα προσωπικό μήνυμα στο Χ για να επιβεβαιώσει ότι παρακολουθεί στενά την πορεία της αγαπημένης τους ποδοσφαιρικής ομάδας, της Aston Villa, στο UEFA Champions League. Ο διάδοχος του θρόνου είναι προστάτης της Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας, του διοικητικού οργάνου του ποδοσφαίρου στην Αγγλία, και ένθερμος οπαδός της ομάδας της Aston Villa, ένα πάθος που φαίνεται να έχει μεταδώσει στον πρίγκιπα George.

Η ομάδα της Premiere League νίκησε πρόσφατα την Μπολόνια με 2-0 στις 22 Οκτωβρίου, γεγονός που ώθησε τον William να εκφράσει τα συγχαρητήριά του στο διαδίκτυο.

«Φυσικά και παρακολουθούσα, @Ally_McCoist9 #UTV», έγραψε στο X και υπέγραψε την ανάρτηση με το “W”. Ο πρίγκιπας και η πριγκίπισσα της Ουαλίας είναι γνωστό ότι υπογράφουν τις αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης με τα αρχικά των μικρών τους ονομάτων για να σηματοδοτήσουν πότε ένα μήνυμα προέρχεται απευθείας από αυτούς. Έστειλε υποστήριξη με το hashtag UTV, μια συντομογραφία για το «Up the Villa»και μοιράστηκε ένα γραφικό από το Football on TNT Sports για το επιτυχημένο σερί νικών της ομάδας, τονίζοντας ότι η Aston Villa ήταν η πρώτη που κέρδισε τρία παιχνίδια στην τρέχουσα σεζόν του Champions League.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below