Μια κομψή και άκρως ενδιαφέρουσα εμφάνιση έκανε το βράδυ της Τετάρτης η Hailey Bieber. Η γνωστή επιχειρηματίας βρέθηκε στο launch party του brand της, Rhode Skin’s, έχοντας στο πλευρό της τον σύζυγό της, Justin Bieber

Έχοντας υιοθετήσει για τη βραδιά το ανδρόγυνο look, η Hailey, που τον Αύγουστο του 2024 έγινε για πρώτη φορά μητέρα, επέλεξε να φορέσει ένα oversized κοστούμι σε γκρι χρώμα, το οποίο συνδύασε με μπορντό γραβάτα και τσάντα αντίστοιχου χρώματος. Με πιασμένα τα μαλλιά της σε ένα slick bun και μακιγιάζ σε γήινες αποχρώσεις, η επιχειρηματίας και μοντέλο διάλεξε να φορέσει χρυσά αξεσουάρ καθώς και ένα ζευγάρι γυαλιά με κοκάλινο σκελετό.

Με το business και chic look της, η Hailey Bieber απογείωσε το ανδρόγυνο στυλ το οποίο τιμά αρκετά συχνά, συνήθως με oversized σακάκια και πανωφόρια.

Όσον αφορά τον Justin Bieber, αξίζει να σημειωθεί πως αυτή ήταν και η πρώτη δημόσια εμφάνισή του μετά τη σύλληψη του Sean Diddy Combs για sex trafficking. Υπενθυμίζουμε πως ο τραγουδιστής στην αρχή της καριέρας του είχε ως μέντορα τον P. Diddy και βρισκόταν στο περιβάλλον του μεγαλοπαραγωγού πολύ συχνά, με τις φήμες τώρα να «λένε» πολλά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below