Η Eva Mendes δεν φοβάται τις αισθητικές επεμβάσεις. Η ηθοποιός του Lost River -που μοιράζεται τις κόρες Esmeralda, 10 ετών, και Amada, 8 ετών, με τον Ryan Gosling- μίλησε για το ότι είναι διατεθειμένη να κάνει περισσότερες αισθητικές επεμβάσεις αφού κλείσει τα 50, παρά το γεγονός ότι έχει μετανιώσει για ορισμένες στο παρελθόν.

«Δεν φοβάμαι να δοκιμάσω πράγματα που είναι ασφαλή», δήλωσε η ηθοποιός του Hitch στους Times σε συνέντευξή της που δημοσιεύτηκε στις 17 Οκτωβρίου. «Οι περισσότερες από αυτές τις μικρές θεραπείες, ας πούμε, είναι αναστρέψιμες. Αν κάνεις μπότοξ, για παράδειγμα, φεύγει αν δεν σου αρέσει».

Αποκάλυψε ότι έχει νιώσει απογοητευμένη από τα αποτελέσματα προηγούμενων θεραπειών, τα οποία ευτυχώς ξεθώριασαν με τον καιρό.

«Υπήρξαν φορές που μετάνιωσα για κάτι», είπε, «αλλά μετά απλά ξεθωριάζει».

Όσο για την επόμενη επέμβασή της; Σκέφτεται να κάνει λέιζερ στο σαγόνι της, το οποίο μπορεί να βοηθήσει στη φλεγμονή και τον πόνο που νιώθει. Είναι μόνο ένας από τους τρόπους με τους οποίους έχει παρατηρήσει ότι το σώμα της αλλάζει με την ηλικία από τότε που έκλεισε τα 50 νωρίτερα φέτος.

«Αυτός ο αριθμός ακούγεται τρελός», σημείωσε για το ότι γίνεται 50 ετών. «Αισθάνομαι σαν κορίτσι μέσα μου και λέω: “Θεέ μου, δεν είμαι πια κορίτσι”. Ξεχνάω τα πάντα. Νομίζω ότι αυτό είναι μέρος του να είσαι 50 ετών. Πια κοιτάζω ξεκάθαρα τον πάτο των ορμονικών αλλαγών».

 

Στο παρελθόν, η ηθοποιός-η οποία σημείωσε πόσο πολύ τη βοηθάει ο Ryan να νιώθει «σέξι» κατά καιρούς- ήταν ειλικρινής για τις αισθητικές επεμβάσεις. Μάλιστα, όταν οι διαδικτυακοί επικριτές ισχυρίστηκαν ότι αρνήθηκε ότι έκανε πλαστική επέμβαση το 2021, η ηθοποιός του Place Beyond the Pines έκανε μια ανάρτηση στο Instagram για να ξεκαθαρίσει τα πράγματα.

«Το μόνο που έκανα ήταν να απαντήσω σε ένα συγκεκριμένο σχόλιο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης», έγραψε η Eva στο Instagram Story. «Δεν θα αρνιόμουν ποτέ αυτά τα πράγματα. Είμαι υπέρ όλων αυτών».

Τόνισε μάλιστα την υποστήριξή της, διαψεύδοντας τις φήμες ότι ήταν λιγότερο ενεργή στα social media κατά τη διάρκεια εκείνης της περιόδου λόγω των αποτυχημένων επεμβάσεων.

«Όσον αφορά τη δουλειά που κάνω», συνέχισε η Eva στην ανάρτηση, »θα το κάνω όποτε θέλω. Αλλά όχι, δεν είναι αυτός ο λόγος. Ο λόγος είναι ότι εγώ προσωπικά δεν μπορώ να συνδυάσω την οικογένεια και τα social media. Οπότε -μεγάλο σοκ- επιλέγω την οικογένεια. Πολλή αγάπη σε εσάς εκεί έξω».

Και όντως δεν κρύβεται, αφού έχει μοιραστεί στο Instagram της φωτογραφίες με βελόνες στο πρόσωπό της, μια διαδικασία που ενεργοποιεί την ανάπτυξη κολλαγόνου και συσφίγγει το δέρμα.

«Εδώ είμαι να κάνω μερικές θεραπείες», έγραψε. «Ω, Θεέ! Θα σας ενημερώσω για τα αποτελέσματα αν σας ενδιαφέρει».

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@evamendes

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below