Kάποιες εμφανίσεις της Kate Moss συχνά αντιγράφονται απευθείας από την πασαρέλα. Είτε φοράει ένα γυμνό φόρεμα είτε μια υπερσύγχρονη συνθετική γούνα Balenciaga, το αρχείο της και τα ρούχα που εμφανίζονται στις μεγαλύτερες πασαρέλες της εβδομάδας μόδας είναι συχνά ένα και το αυτό. Τώρα όμως το σούπερ μόντελ είναι έτοιμο να μοιραστεί τους θησαυρούς της, για έναν καλό σκοπό.

Το κίτρινο κοστούμι που δωρίζει η Kate Moss.

Η Μοss είναι μία από τις πολλές γυναίκες με επιρροή που ανοίγει την ντουλάπα της για μια ειδική πώληση με το The RealReal, ζωντανά στον ιστότοπο του πολυτελούς retailer τώρα. Περισσότερα από 230 κομμάτια σε ρούχα, κοσμήματα, παπούτσια και τσάντες είναι διαθέσιμα από 50 έως 3.500 ευρώ – απευθείας από τις ντουλάπες της Julianne Moore, της Emmy Rossum, της Natasha Lyonne και, φυσικά, της Kate Moss.

Και τα Givenchy clogs της Kate Moss.

Οι συνεισφορές της Kate Moss στην πώληση περιλαμβάνουν ένα κίτρινο κοστούμι από την πασαρέλα του Marc Jacobs για την Άνοιξη 2020, καθώς και ένα ζευγάρι τσόκαρα Givenchy στο χρώμα της λεβάντας. Οι λίστες της βρίσκονται δίπλα σε ένα ζευγάρι δερμάτινες μπότες της Parker Posey, από την εποχή του Party Girl και μια κομψή τσάντα YSL που έφερε η Julianne Moore.

H Yves Sain Laurent τσάντα της Julianne Moore

Η σκηνοθέτις Janicza Bravo πρόσφερε τρία geek-chic ζευγάρια loafers και φλατ Miu Miu, ενώ η Natasha Lyonne εγκαταλείπει ένα εξαιρετικά μοντέρνο bubble φόρεμα από την Comme des Garçons. Η Veronica Webb, η Marisa Tomei, η Cleo Wade και η Rebecca Hall έδωσαν επίσης μερικά από τα καλύτερα επώνυμα κομμάτια τους, από tweedy σακάκια Chanel μέχρι τσάντες bowler Prada.

Αυτή η εξαιρετικά κομψή ομάδα δωρίζει τα ρούχα της για να υποστηρίξει τη δωρεά 25.000 δολαρίων της RealReal στη μη κερδοσκοπική οργάνωση Conservation International, προς τιμήν του Εθνικού Μήνα Αποστολής.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below