Η σεζόν του kitten heel βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη και για το Φθινόπωρο-Χειμώνα 2024, συναντά ένα από τα must-have της πιο κρύας σεζόν. Μιλάμε για μπότες και για την ακρίβεια, τις kitten heel-μπότες, μοντέλα που φτάνουν ψηλά στο γόνατο αλλά με τακούνι που δεν ξεπερνά τα 5 εκατοστά.

Εξαιρετικά άνετες για να φορεθούν από το πρωί στο γραφείο έως το βράδυ, χάρη στο ελάχιστο ύψος και τον άνετο σχεδιασμό τους, φοριούνται πάνω από όλα με φούστες και φορέματα και χωρίζονται σε δύο βασικά μοντέλα: τα εφαρμοστά σαν κάλτσα που αγκαλιάζουν τη γάμπα και αυτά που παραμένουν χαλαρά, σαν σωλήνας.

Τα χρώματα και τα φινιρίσματα αγκαλιάζουν με τη σειρά τους διαφορετικές τάσεις. Αν και το μαύρο είναι το βασικό στυλ, το λευκό επίσης κατακτά έδαφος, και ενώ τα λεία δέρματα είναι τα πιο ευκολοφόρετα, οι πιο ζωηρές παραλλαγές με στάμπες κροκόδειλου ή πύθωνα οδηγούν μια άλλη μεγάλη και διαχρονική τάση της κρύας σεζόν. Τέλειες επίσης σε συνδυασμό με κολάν και μάξι πουλόβερ, οι kitten heel boots συναντούν τις εμπνεύσεις της δεκαετίας του εξήντα και τις μοντέρνες, σύγχρονες γραμμές, αναδεικνύοντας κάθε εμφάνιση.

Παρακάτω οι προτάσεις που επιλέξαμε για εσάς:

Getty Images

 

Khaite
Gia Borghini
COS
Toteme
Jil Sander
Stuart weitzman, Kalogirou
Ganni
Aeyede
Balenciaga
Stuart Weitzman

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below