Η Jessica Chastain έκανε μια λαμπερή άφιξη στην πρεμιέρα της παράστασης «Sunset Blvd.» στο Μπρόντγουεϊ της Νέας Υόρκης την Κυριακή, 20 Οκτωβρίου. Το μιούζικαλ, βασισμένο στην ταινία του 1950, έχει μουσική του Andrew Lloyd Webber και στίχους του Don Black.

Για την περίσταση, η Chastain επέλεξε μια εμφάνιση από την ανοιξιάτικη συλλογή 2025 του Oscar de la Renta. Ένα αμάνικο φόρεμα με τετράγωνη λαιμόκοψη και κεντημένα κρύσταλλα που κατέβαιναν στο μπούστο και τη φούστα του φορέματος, που ήταν φτιαγμένη από τούλι. Τα περίτεχνα σχεδιασμένα κρυστάλλινα στολίδια, σε σχήμα μικρών τριγώνων, συγκεντρώνονταν γύρω από τη μέση του φορέματος, ενώ μερικά ήταν διάσπαρτα κάτω από την ψηλή λαιμόκοψη και στο πάνω μέρος της φούστας. Με το φόρεμα στο επίκεντρο, η Chastain επέλεξε να αποφύγει τα κοσμήματα.

SplashNews.com

Τα καστανόξανθα μαλλιά της, τα οποία ο DJ Quintero είχε φτιάξει σε κυματιστές μπούκλες, συμπλήρωναν το μακιγιάζ με ρόδινο ρουζ, τολμηρά μάτια και κατακόκκινα χείλη από τον Kristofer Buckle. Την εμφάνιση επιμελήθηκε η στιλίστρια Elizabeth Stewart, γνωστή για τη συνεργασία της με την Elizabeth Olsen, την Amanda Seyfried και την Cate Blanchett, μεταξύ άλλων.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below