Ένα σοβαρό ατύχημα είχε η Νάντια Κοντογεώργη στη διάρκεια των προβών που έκανε στο Θέατρο Βρετάνια, στις 24 Σεπτεμβρίου. Η ηθοποιός χτύπησε επί σκηνής και μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο.

Μάλιστα, την επομένη υποβλήθηκε σε εγχείριση. Όπως αποκάλυψε η ίδια  με ανάρτησή της στο Instagram, όλα πήγαν καλά. Στο κείμενό της ευχαριστεί θερμά τους ιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό για τη φροντίδα και την ψυχραιμία της, αλλά και τους συναδέλφους της για τη στήριξη. Μαζί της στο ασθενοφόρο ήταν ο Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης και άλλα μέλη του θιάσου με τον οποίο συνεργάζεται.

Στη δημοσίευση που έκανε τη βλέπουμε μέσα στο ασθενοφόρο, λίγο πριν μεταφερθεί στο νοσοκομείο, παρέα με τους νοσηλευτές. Στο κείμενο που συνόδευσε τις φωτογραφίες έγραψε:

«Την Τριτη 24 Σεπτεμβρίου , κατά τη διάρκεια της πρόβας μας στο θέατρο Βρετάνια ,έσπασα τον αστράγαλό μου και απ τις δυο πλευρές. Το ΕΚΑΒ έφτασε άμεσα στο θέατρο και φρόντισαν όχι μόνο για την ασφαλή μεταφορά μου αλλα και για την καλή ψυχολογία μου ( τι υπέροχοι άνθρωποι !), ο θίασος και ο γιατρός της καρδιάς μας @constantinemarkoulakisofficial, με συνόδευσαν στο Γ.Ν.Α Γεννηματάς και εκεί συνεχίστηκε το ταξίδι της βαθιάς ευγνωμοσύνης. Απο τους νοσηλευτές και τους ειδικευόμενους που με συγκίνησαν για την ψυχραιμία , τη φροντίδα και την ενσυναίσθηση που αντιμετώπισαν τον κάθε ασθενή, τον εξαιρετικό γιατρό που με χειρούργησε και Διευθυντή της ορθοπεδικής κλινικής, κο Κωνσταντίνο Κατέρο , καθώς και τους Μανώλη Νικόλαο, Άρη Γεωργούντζο και Μάνο Σκοτίδη αλλά και όλο το προσωπικό που με φρόντισε κατα τη διάρκεια της νοσηλείας μου οχι μόνο με γνώση και ενέργεια απο το υστέρημά τους, αλλα με τρυφερότητα και συνεχή παρουσία. Απο το ατύχημα μέχρι σήμερα, έχω λάβει τόση φροντίδα και αγάπη απο την οικογένεια και τους φίλους μου, που νιώθω η πιο τυχερή γυναίκα του κόσμου. Ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ. Τώρα ξεκούραση και ησυχία. Σας ευχαριστώ κι εσάς για τις ευχές και τη διακριτικότητά σας . Ας γιορτάζουμε τα αυτονόητα με καθημερινή ευγνωμοσύνη, να μη μας τα υπενθυμίζει η ζωή επώδυνα».

Δείτε την ανάρτησή της:

Στην παράσταση «Στο διπλανό δωμάτιο ή το έργο του δονητή» στο θέατρο Βρετάνια, θα πρωταγωνιστούσε η Νάντια Κοντογεώργη τη φετινή σεζόν. Ωστόσο μετά το ατύχημά της τη θέση της πήρε η ηθοποιός Γαλήνη Χατζηπασχάλη. Στην ίδια παράσταση θα συμμετείχε και ο Άκης Σακελλαρίου, ο οποίος είχε επίσης ένα ατύχημα και αντικαταστάθηκε από τον Κωνστνατίνο Μαρκουλάκη. Το εν λόγω έργο με υποψηφιότητες στα βραβεία Tony και στην τελική λίστα των φιναλίστ για το Βραβείο Pulitzer το 2010, έχει αποσπάσει διθυραμβικές κριτικές από τον ξένο τύπο.

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@nadia_kodogeorgi

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below