Ένα από τα μέλη της οικογένειας του πρίγκιπα William και της Kate Middleton έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά τους – και στο κρεβάτι τους!

Καθώς συνομιλούσε με μία θαυμάστριά του, η οποία κρατούσε στην αγκαλιά της το σκυλάκι της, κατά τη διάρκεια μιας επίσκεψης στο Duchy College στην Κορνουάλη της Αγγλίας, την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου, ο William αποκάλυψε ότι το κόκερ σπανιέλ τους, η Orla, κοιμάται συχνά μαζί με τον ίδιο και τη σύζυγό του στο κρεβάτι τους.

Η Louise Harland, η γυναίκα που βρισκόταν εκεί με τον σκύλο της Jacks, δήλωσε στο Hits Radio Cornwall, σύμφωνα με το Hello!: «Ο πρίγκιπας William είπε ότι το σκυλάκι του κοιμάται στο κρεβάτι μαζί τους το βράδυ, μαζί με αυτόν και την Kate».

«Αγάπησε αμέσως με το σκυλάκι μου. Ρώτησε τι ράτσα ήταν και δεν έχει συναντήσει ποτέ καμία από αυτές τις ράτσες, είναι Cockerjack, οπότε είναι λίγο μοναδικός συνδυασμός», συνέχισε η θαυμάστρια.

Είπε επίσης, ότι ο William σχολίασε πόσο «μαλακά» είναι τα αυτιά του κατοικίδιου της και «του έδωσε πολλή αγάπη».

Το πριγκιπικό ζεύγος της Ουαλίας απέκτησε την Orla από τον μικρότερο αδελφό της Kate, James Middleton, αφού εκείνος ανακοίνωσε τον Μάιο του 2020 ότι η σκυλίτσα του Luna είχε καλωσορίσει «έξι υγιή μικρά κουτάβια».

Ο βασιλικός σκύλος έκανε αργότερα το ντεμπούτο του το 2022 σε ένα βασιλικό πορτρέτο γενεθλίων για την πριγκίπισσα Charlotte.
Μάλιστα το όνομά της έχει πριγκιπική παράδοση, καθώς Orla στα κελτικά σημαίνει «χρυσή πριγκίπισσα». Η Orla εντάχθηκε στην οικογένεια λίγο πριν πεθάνει ο σκύλος τους Lupo, ένα άλλο κόκερ σπάνιελ, τον Νοέμβριο του 2020.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below