Πάντα μπορούμε να βασιζόμαστε σε μια ποικιλία από κομψά basics για να δημιουργήσουμε μια ωραία καθημερινή εμφάνιση. Ωστόσο, όταν πρόκειται για το φθινόπωρο, τα πράγματα αποκτούν ακόμα μεγαλύτερο ενδιαφέρον.

Μερικά ευέλικτα items κατάλληλα για layering, όπως ένα πουλόβερ κι ένα πουκάμισο, είναι το κλειδί για τις πρώτες δροσερές μέρες. Και όπως συμβαίνει με το αγαπημένο σας αέρινο παντελόνι το καλοκαίρι, ένα τζιν με τέλεια εφαρμογή θα είναι το νέο σας πάθος. Θα θελήσετε επίσης να έχετε μια ευρύχωρη τσάντα σε ουδέτερο χρώμα που μπορεί να ενσωματωθεί σε πολλά διαφορετικά σύνολα και μερικά λαμπερά κοσμήματα που μπορούν να προσθέσουν μια πινελιά λάμψης ακόμα και στα πιο απλά σας σύνολα.

Βελτιώστε την γκαρνταρόμπα της νέας σεζόν με μερικές από τις αγαπημένες μας επιλογές μέσα από τα καταστήματα του The Mall Athens για τέλειο φθινοπωρινό στυλ.

Τα πλεκτά σε γκρι αποχρώσεις είναι οι ήρωες της φθινοπωρινής γκαρνταρόμπας, ειδικά όταν είναι κατασκευασμένα με υψηλής ποιότητας υλικά, σε προσεγμένες σιλουέτες και με προσοχή στη λεπτομέρεια.

Γκρι πλεκτή μπλούζα με φιόγκους από πέρλες, Rococo Donna

Τα wide leg τζιν εξακολουθoύν να είναι μια υπέροχη επιλογή και για τους φθινοπωρινούς μήνες, καθώς ταιριάζουν τέλεια με loafers και πουλόβερ για κομψές preppy εμφανίσεις.

Wide leg τζιν, attica

Μικρές αλλά χαριτωμένες λεπτομέρειες, όπως ένα ζευγάρι λαμπερά σκουλαρίκια ανεβάζουν τα καθημερινά σύνολα σε ένα νέο επίπεδο.

Ασημένια σκουλαρίκια, Nassia Gems

Δεν υπάρχει τίποτα πιο εύκολο (ή λειτουργικό) από ένα άνετο πουκάμισο. Η φθινοπωρινή γκαρνταρόμπα έχει να κάνει με τη στρατηγική του layering, επομένως τα ρούχα-πασπαρτού είναι ιδανικά.

Floral oversize πουκάμισο με άνετη εφαρμογή και απαλή υφή, BSB

 

Ένας από τους πιο εύκολους και διασκεδαστικούς τρόπους να ανανεωθούμε και να συνδεθούμε με την πιο αισθησιακή μας πλευρά, είναι με μια αγορά ενός νέου εσώρουχου.

Μαύρο κορμάκι από τούλι και ιβουάρ δαντέλα, Intimissimi

Οι σκούρες πράσινες αποχρώσεις έρχονται μαζί με κάθε φθινοπωρινή σεζόν, φέτος όμως έχουν την τιμητική τους για αυτό και θα ποντάρουμε σε μια δερμάτινη τσάντα σε olive green για την καθημερινή μας γκαρνταρόμπα.

Λαδί τσάντα top handle με ρυθμιζόμενο, αποσπώμενο λουράκι για κράτημα στο χέρι ή χιαστί, ΚΕΜ

 

Ένα διακριτικό κόσμημα που αναδεικνύει κάθε look και φοριέται από το πρωί μέχρι το βράδυ είναι πάντα ευπρόσδεκτο στη συλλογή μας και θα το συνδυάσουμε με τα πάντα: από ένα κλασικό παντελόνι με πουκάμισο για το γραφείο μέχρι με τζιν το Σαββατοκύριακο.

Βραχιόλι με μάτι, τιρκουάζ σμάλτο και ζιργκόν, Anna Maria Mazaraki

 

Eνώ τα φλατ loafers είναι από καιρό τα παπούτσια των πολυάσχολων γυναικών, τα ψηλοτάκουνα αδελφάκια τους είναι εξίσου πρακτικά, κομψά και σοφιστικέ, ενώ συμπεριλαμβάνονται στις πιο hot επιλογές για τη νέα σεζόν.

Μαύρα λουστρίνι loafers με τακούνι, Migato

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below