Φόρο τιμής στον εκλιπόντα πατέρα της και στη μητέρα της απέτισε η Sarah Jessica Parker μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ηθοποιός και style icon ανήρτησε μία φωτογραφία με αφορμή την 56η επέτειο γάμου των γονιών της. Αν και ο πατέρας της απεβίωσε πριν από δύο χρόνια η ίδια θέλησε να μοιραστεί μία φωτογραφία από την ημέρα του γάμου τους. Στη λεζάντα περιέγραψε το πώς θυμάται εκείνη την ημέρα, αν και ήταν μόλις 4 ετών, προκαλώντας τη συγκίνηση των ακολούθων της.

Στο κείμενο που συνοδεύει τη φωτογραφία αναφέρεται μεταξύ άλλων σε ένα έθιμο που ακολουθούμε στους ελληνικούς γάμους, αλλά και στον πατέρα της ως «παππού».

Για την ακρίβεια γράφει πως πέταξαν ρύζι στο ζευγάρι, αλλά αν και έχει απαντήσει σε διάφορα σχόλια σχετικά με την ανάρτησή της έχει αφήσει τα συγκεκριμένα για την Ελλάδα, αναπάντητα.

Υπενθυμίζεται ότι η Sarah Jessica Parker μεγάλωσε φτωχικά σε μια οικογένεια με 8 παιδιά. Οι γονείς της χώρισαν όταν ήταν μικρή και η μητέρα της ξαναπαντρεύτηκε.

Η Barbara G. Parker μητέρα της ηθοποιού ήταν δασκάλα που διατηρούσε νηπιαγωγείο, και o Stephen Parker, ο πατέρας της, δημοσιογράφος. Οι δυο τους της χώρισαν και η μητέρα της παντρεύτηκε αργότερα ξανά, τον Paul Forste, και απέκτησε άλλα τέσσερα παιδιά, ανεβάζοντας τον συνολικό αριθμό τους σε οκτώ. Ο πατέρας της είχε εβραϊκή καταγωγή από την Ανατολική Ευρώπη και η μητέρα της είχε γερμανικές και αγγλικές ρίζες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη SJP (@sarahjessicaparker)

Διαβάστε την ανάρτησή της:

«Σήμερα θα ήταν η 56η επέτειος των γονέων μου, αν δεν είχε πεθάνει ο πατέρας μου πριν από 2 χρόνια. Λατρεύω αυτή τη φωτογραφία. Μπορώ να την κοιτάζω για μεγάλα χρονικά διαστήματα. Δεν ήταν πανέμορφοι;
Θυμάμαι αυτή τη μέρα. Έφερνα τα λουλούδια στον γάμο με την αδερφή μου. Τα αδέρφια μου τα δαχτυλίδια.

Δεν ήμουν ούτε 4 χρονών.

Θυμάμαι ότι μετά την τελετή ο κόσμος στα σκαλιά του όμορφου μικρού παρεκκλησιού στην πανεπιστημιούπολη της OU, όπου παντρεύτηκαν οι γονείς μου, πέταξαν ρύζι στο νέο αντρόγυνο.

Θυμάμαι το απολύτως τέλειο φόρεμα της μητέρας μου και την πλεξούδα που είχε τυλίξει γύρω από τα μαλλιά της και το χρώμα του μάλλινου γαμήλιου κοστουμιού του πατέρα μου. Και τα βελούδινα πουλόβερ του αδελφού μου με τους λευκούς γιακάδες, τύπου Peter Pan, των πουκάμισων από κάτω.

Μας λείπει ο Παύλος/Παππούς/μπαμπάς πάρα πολύ και συνέχεια.

Μακάρι να μπορούσα να είμαι με τη μητέρα μου σήμερα. Αλλά ευτυχώς βρίσκεται στο γάμο της εγγονής της, ενός από τους καλύτερους και στενότερους φίλους της ζωής της.

Είπε ότι ενώ ξύπνησε και της έλειπε ο σύζυγός της είναι πολύ χαρούμενη και συγκινημένη που θα περάσει αυτή τη σημαντική και συναισθηματική ημερομηνία με την υπέροχη νύφη της.

Κάπως έτσι γίνεται.
Αυτό είναι το σήμερα.
Σε αγαπάμε μαμά.
X, SJ».

 

Κεντρική φωτογραφία: Δημόσιο προφίλ Instagram.com/@sarahjessicaparker

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below