Η Blac Chyna αρραβωνιάστηκε με τον ράπερ Derrick Milano.

Η Chyna, της οποίας το πραγματικό όνομα είναι Angela White, δέχτηκε πρόταση γάμου από τον Derrick στη γιορτή επιστροφής του Πανεπιστημίου Howard την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου. Ένα βίντεο αναρτήθηκε στο X, παλαιότερα γνωστό ως Twitter, που δείχνει τον Derrick στη σκηνή να φοράει ένα λευκό γραφικό μπλουζάκι, τζιν και καπέλο. Ο ράπερ έφερε τη Chyna στη σκηνή και γονάτισε και της ζήτησε να τον παντρευτεί. Και οι δύο χαμογελούσαν ενώ το πλήθος φώναζε χαρούμενα. Η Chyna φορούσε μια μακριά μαύρη καμπαρντίνα με μαύρα τακούνια και τα μαλλιά της ήταν βαμμένα μπλε.

Η Chyna είπε «ναι» και μοιράστηκαν ένα φιλί, το οποίο ακολούθησε μια αγκαλιά. Στο βίντεο, η Chyna φαίνεται να σκουπίζει τα δάκρυά της και ο Derrick να της ψιθυρίζει κάτι στο αυτί. Στη συνέχεια της φόρεσε το δαχτυλίδι = και εκείνη το έδειξε στο κοινό του Πανεπιστημίου Howard.

O Derrick και η τηλεοπτική προσωπικότητα βγαίνουν μαζί για πάνω από ένα χρόνο. Έκαναν επίσημη τη σχέση τους τον Σεπτέμβριο του 2023, αλλά εκείνη επιβεβαίωσε ότι είχε ξεκινήσει τον Μάιο του ίδιου έτους σε ένα βίντεο που δημοσίευσε στο Instagram προς τιμήν της σχέσης τους. Η ίδια έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης: «Ευτυχισμένη επέτειο 1 έτους @derrickmilano. Σκέπτομαι ότι πέρασε ένας χρόνος καθαρής μαγείας και χαράς μαζί σου, αγαπημένε μου Derrick. Η αγάπη, η υποστήριξη και η φιλία σου έχουν γεμίσει τη ζωή μου με φως και ζεστασιά. Σε ευχαριστώ που μου έδειξες την αληθινή έννοια της αγάπης. Σε αμέτρητα ακόμη χρόνια αγάπης και συντροφικότητας. Σε αγαπώ για πάντα».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below