Η Angelina Jolie περπάτησε στο κόκκινο χαλί με Dolce&Gabbana στην πρεμιέρα της ταινίας «Maria» στο BFI London Film Festival.

Και ενώ έχει ενστερνιστεί τη γοητεία του Old Hollywood της Maria Callas σε προηγούμενα χαλιά, έκανε μια πλήρη ενδυματολογική στροφή στο Λονδίνο. Εμφανίστηκε στο κόκκινο χαλί για τη βιογραφική ταινία της Callas, «Maria», σε σκηνοθεσία του Pablo Larraín, με ένα κοστούμι τριών κομματών. Φόρεσε ένα μαύρο σακάκι πάνω από ένα μερικώς ξεκούμπωτο γιλέκο, το οποίο αναδείκνυε το τατουάζ χελιδόνι στο στέρνο της, καθώς και ένα σημείο της μέσης της. Ολοκλήρωσε την εμφάνισή της με ένα λεπτό, μαύρο παντελόνι και μπότες με τετράγωνο τακούνι.

SplashNews.com

Γιατί επέλεξε να παίξει τη Maria Callas

Η ηθοποιός, όπως αποκάλυψε το βράδυ της Παρασκευής, παίρνει πολύ σοβαρά τους ρόλους που έχουν να κάνουν με αληθινούς ανθρώπους προσωπικότητες.

«Παίρνω πολύ σοβαρά το να υποδύομαι μια πραγματική προσωπικότητα», δήλωσε.

Περπατώντας στο κόκκινο χαλί του Royal Festival Hall, η Jolie εξέφρασε τον θαυμασμό της για την αφήγηση του Larraín και την πρόκληση να ενσαρκώσει την Ελληνίδα σοπράνο που την παρακίνησε να αναλάβει τον ρόλο, παρά την αρχική της νευρικότητα και το πρωταρχικό άγχος.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη BFI (@britishfilminstitute)

«Πάντα αγαπούσα τον Pablo ως σκηνοθέτη και μου αρέσει ο τρόπος που προσεγγίζει τη δουλειά του. Και φυσικά… στην ευκαιρία να την υποδυθώ.. ήμουν πολύ νευρική στην αρχή… Υπήρχε και η πρόκληση του τραγουδιού. Οπότε, είναι πολλοί οι λόγοι που με έκαναν να έχω άγχος. Αλλά ήταν και όλοι αυτοί, η αφορμή για να νικήσω αυτή την πρόκληση. Να πάρω μια πρόκληση και να κάνω κάτι που με φοβίζει λίγο. Αλλά νοιάζομαι πραγματικά γι’ αυτή τη γυναίκα. Έτσι, χάρηκα που έφερα τη ζωή της στον κινηματογράφο».

Η «Maria» εξερευνά την ταραχώδη και τραγική ζωή της Callas, εστιάζοντας ιδιαίτερα στην απομάκρυνσή της στο Παρίσι τη δεκαετία του 1970.Το βιογραφικό δράμα θα διερευνήσει επίσης τη μακροχρόνια σχέση της τραγουδίστριας με τον μεγιστάνα της ναυτιλίας Αριστοτέλη Ωνάση.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below