Η Meghan Markle και ο πρίγκιπας Harry φέρονται να επεκτείνουν το χαρτοφυλάκιο των ακινήτων τους.

Σύμφωνα με την Daily Mail, ο Δούκας και η Δούκισσα του Σάσεξ αγόρασαν ένα εξοχικό στην Πορτογαλία, προσθέτοντας ένα ακόμη ακίνητο στην περιουσία τους μετά την κατοικία τους στο Montecito της Καλιφόρνια, όπου ζουν με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Archie, 5 ετών, και την πριγκίπισσα Lilibet, 3 ετών.

Αν και οι αναφορές παραμένουν ανεπιβεβαίωτες, η τοποθεσία θα ήταν ιδανική επιλογή για το ζευγάρι. Η ξαδέλφη του Harry, πριγκίπισσα Ευγενία, και ο σύζυγός της, Jack Brooksbank, έχουν επίσης σπίτι στην Πορτογαλία. Το 2022, αφότου ο Jack δέχτηκε μια νέα δουλειά στο εξωτερικό, οι δυο τους, οι οποίοι είναι γονείς των γιων August, 3 ετών, και Ernest, 1 έτους, άρχισαν να μοιράζουν το χρόνο τους μεταξύ του Ηνωμένου Βασιλείου και της Πορτογαλίας. Πλέον διαθέτουν κατοικία στο CostaTerra Golf και Ocean Club, μια πολυτελή τοποθεσία με 300 ακίνητα που βρίσκεται στο Melides, νότια της Λισαβόνας.

Ο πρίγκιπας Harry και η Meghan Markle επισκέφθηκαν την Ευγενία και τον Jack στην Πορτογαλία το 2023, αμέσως μετά τους Αγώνες Invictus στο Ντίσελντορφ της Γερμανίας τον Σεπτέμβριο του ίδιου έτους.

Ο Jose Santos, επικεφαλής του Συμβουλίου Τουρισμού του Alentejo, επιβεβαίωσε ότι ο Harry και η Meghan είχαν απολαύσει μια «σύντομη διαμονή» στο CostaTerra.

Η Πορτογαλία προσφέρει μια σημαντικά συντομότερη πτήση προς την πατρίδα του Harry, το Ηνωμένο Βασίλειο, σε σύγκριση με την Καλιφόρνια, με μέσο όρο πτήσεων χωρίς στάση που διαρκούν από 2 ώρες και 30 λεπτά έως 3 ώρες.

Πηγές από το περιβάλλον του πρίγκιπα αναφέρουν ότι έχει εκφράσει την επιθυμία να επιστρέφει συχνότερα στο Ηνωμένο Βασίλειο για να επισκέπτεται την οικογένεια, τους φίλους και διάφορους οργανισμούς με τους οποίους παραμένει συνδεδεμένος από τότε που αποσύρθηκε από τον ρόλο του ως ανώτερο βασιλικό μέλος το 2020. Ωστόσο, οι ανησυχίες για την ασφάλεια της οικογένειάς του τον έχουν εμποδίσει να επισκέπτεται την πατρίδα του όσο συχνά θα ήθελε και να φέρνει μαζί του τη Meghan και τα παιδιά τους.

Από τότε που το ζευγάρι κλήθηκε να εκκενώσει το προηγούμενο σπίτι του, το Frogmore Cottage -ένα γαμήλιο δώρο από τη βασίλισσα Ελισάβετ- πέρυσι, δεν έχουν πλέον σταθερή βάση στη Βρετανία.

 

Το δημοσίευμα έρχεται έπειτα από εβδομάδες εικασιών στον Τύπο σχετικά με το γάμο του ζευγαριού, καθώς οι δυο τους έχουν εμφανιστεί πολλές φορές μόνοι.

Ο Harry και η Meghan βρίσκονται εδώ και καιρό πιο κοντά στην Ευγενία και τον Jack, ενώ οι Σάσεξ διατηρούν στενούς δεσμούς και με τη μεγαλύτερη αδελφή της Ευγενίας, την πριγκίπισσα Beatrice.

Μάλιστα, ο πρίγκιπας Harry πέρασε χρόνο με τις ξαδέρφες του και τους συζύγους τους, στη στέψη του βασιλιά Καρόλου τον Μάιο του 2023, ενώ τον Φεβρουάριο του 2022, η Ευγενία συνόδευσε τον Harry στο Super Bowl στην Καλιφόρνια.

Ήταν επίσης το μοναδικό μέλος της βασιλικής οικογένειας που εμφανίστηκε στο εξαμερές ντοκιμαντέρ του Sussex Netflix Harry & Meghan, το οποίο κυκλοφόρησε τον Δεκέμβριο του 2022. Ένα απόσπασμα της σειράς έδειχνε την Ευγενία να παίζει με τον γιο του Harry και της Meghan, τον Archie, στην παραλία.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below