Μακριά από πειρασμούς και εντάσεις πρέπει να μείνουν τρεις εκπρόσωποι του ζωδιακού κύκλου το Σαββατοκύριακο, 19 και 20 Οκτωβρίου. Εντάσεις και σοβαρές συζητήσεις δεν αποκλείονται και ενδέχεται να κληθούν να απολογηθούν για τις αποφάσεις και τις κινήσεις τους. Συστήνεται να προσέξουν πολύ τις συναναστροφές τους και να μείνουν έξω από τυχόν καβγάδες και ζητήματα που δεν τους αφορούν.

Καρκίνος

Και πάλι η ανάγκη σας να τους ευχαριστείτε όλους υπερνικά τη λαχτάρα σας για χαλάρωση, χουχούλιασμα και ξεκούραση. Πριν πείτε ακόμη ένα ναι σε μία πρόσκληση σκεφτείτε τι πραγματικά χρειάζεστε. Μπορεί η επαφή με τον κόσμο να θολώσει τις σκέψεις σας και να σας κάνει να κρίνετε λανθασμένα καταστάσεις και γεγονότα. Κάντε ένα βήμα πίσω και κρατήστε χαμηλούς τόνους για να αποφύγετε εντάσεις.

Λέων

Το χαρακτηριστικότερο στοιχείο του ζωδίου σας καταλαμβάνει όλη την ενεργείά σας αυτό το Σαββατοκύριακο, είναι όμως αυτό που πραγματικά θέλετε; Η επιθυμία σας για προβολή και προσοχή ίσως δεν είναι αυτό που χρειάζεστε τώρα, γι’ αυτό και η σύγχυση μέσα σας είναι μεγάλη. Σκεφτείτε πολύ καλά τι θέλετε και μείνετε μακριά από μπερδεμένες καταστάσεις.

Παρθένος

Το overthinking σας πιάνει και πάλι δουλειά. Αυτές τις ημέρες αμέτρητες σκέψεις κατακλύζουν το μυαλό σας και η λαχτάρα σας για τελειότητα γίνεται εμμονή. Νεύρα και εντάσεις δεν λείπουν. Για να γλιτώσετε από αυτά πάρτε μια ανάσα και εστιάστε σε αυτό που πραγματικά χρειάζεστε. Σεβαστείτε τις σκέψεις σας.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below