Μπορεί ο Andrew Garfield να χρειάστηκε να παραβρεθεί στο Κινηματογραφικό Φεστιβάλ Λονδίνου χωρίς τη συμπρωταγωνίστριά του, Florence Pugh, στη νέα ταινία «We Live in Time», γιατί η ηθοποιός βρίσκεται σε γυρίσματα, αλλά βρήκε μια εναλλακτική λύση. Περπάτησε στο κόκκινο χαλί συνοδευόμενος από ένα ομοίωμά της σε φυσικό μέγεθος, από χαρτόνι. Ας ελπίσουμε τουλάχιστον να μην είναι και η ερμηνεία της δισδιάστατη.

Η Pugh υποδύεται μια νέα σεφ που διαγιγνώσκεται με καρκίνο. Ο Garfield κρατά τον ρόλο του συντρόφου της και πατέρα της τριών ετών κόρης τους. Ο χαρακτήρας του είναι ένα στέλεχος εταιρείας μάρκετινγκ που όταν γνωρίζει τη σεφ προσπαθεί ακόμα να ξεπεράσει το διαζύγιο από τον πρώτο γάμο του. Η ταινία δέχτηκε ανάμεικτες κριτικές, ωστόσο θετικά σχολιάστηκε η χημεία μεταξύ των πρωταγωνιστών.

Ανάμεσα στα θετικά σχόλια είναι και εκείνο του David Rooney, ο οποίος έγραψε ότι ο John Crowley τη σκηνοθέτησε με «ευαισθησία αλλά αλήθεια», προσθέτοντας ότι «σπάνια μια τόσο θαρραλέα ειλικρινής προσέγγιση στη θνητότητα γιορτάζει τόσο υπερβατικά τη ζωή». Στον αντίποδα ήταν κριτικές όπως εκείνη της Brianna Zigler, η οποία σχολίασε ότι «το μεγαλύτερο αμάρτημα της ταινίας είναι ότι έκανε τους χαρακτήρες της τόσο καταραμένα βαρετούς, σε σημείο να γίνεται σχεδόν ανυπόφορο να τους παρακολουθείς».

Δείτε τον Andrew Garfield με το ομοίωμα της συμπρωταγωνίστριάς του:

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below