Ο Harry Styles μίλησε μετά την τραγική είδηση του θανάτου του πρώην συναδέλφου του στο συγκρότημα One Direction, Liam Payne, στην Αργεντινή στις 16 Οκτωβρίου.

«Είμαι πραγματικά συντετριμμένος από τον θάνατο του Liam», έγραψε ο 30χρονος Styles στο Instagram την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου. «Η μεγαλύτερη χαρά του ήταν να κάνει τους άλλους ανθρώπους ευτυχισμένους και ήταν τιμή μου να είμαι δίπλα του καθώς το έκανε».

Ο Styles πρόσθεσε: «Ο Liam ζούσε ανοιχτά, ζούσε με την καρδιά του, είχε μια ενέργεια για τη ζωή που ήταν μεταδοτική. Ήταν ζεστός, υποστηρικτικός και απίστευτα αγαπητός. Τα χρόνια που περάσαμε μαζί θα παραμείνουν για πάντα ανάμεσα στα πιο πολύτιμα χρόνια της ζωής μου. Θα μου λείπεις για πάντα, αγαπημένε μου φίλε».

Ο τραγουδιστής του «As It Was» έκλεισε το σημείωμά του στέλνοντας την αγάπη του στην οικογένεια του Payne: «Η καρδιά μου ραγίζει για την Karen, τον Geoff, τη Nicola και τη Ruth, τον γιο του Bear και όλους εκείνους σε όλο τον κόσμο που τον γνώριζαν και τον αγαπούσαν όπως εγώ».

Την ίδια ημέρα και η μητέρα του Harry Styles εξέφρασε τη λύπη της μέσω Instagram. Δείτε εδώ το μήνυμά της.

Ο Payne, 31 ετών, πέθανε αφού έπεσε από πολλούς ορόφους στο ξενοδοχείο CasaSur Palermo στο Μπουένος Άιρες, επιβεβαίωσε η Policía Federal Argentina στο PEOPLE. Σύμφωνα με την προκαταρκτική έκθεση αυτοψίας, o θάνατος προήλθε από πολλαπλά τραύματα και εσωτερικές και εξωτερικές αιμορραγίες.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από @harrystyles

Το έτερο πρώην μέλος των One Direction, Louis Tomlinson, αποχαιρέτησε τον φίλο του στο Instagram δηλώνοντας συντετριμμένος και γράφοντας: «Εύχομαι να είχα την ευκαιρία να του έλεγα αντίο και πόσο πολύ τον αγαπώ μια ακόμη φορά».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Louis Tomlinson (@louist91)


Άλλος ένας από τους πρώην συναδέλφους του Payne στους One Direction δημοσίευσε ένα αφιέρωμα στο Instagram. O Zayn Malik δήλωσε «πέρα για πέρα συντετριμμένος».

«Έχασα έναν αδελφό όταν μας άφησες και δεν μπορώ να σου εξηγήσω τι θα έδινα για να σε αγκαλιάσω για τελευταία φορά και να σε αποχαιρετήσω σωστά», αναφέρει ο Malik σε μια ανάρτηση δίπλα σε μια φωτογραφία του ίδιου και του Payne, που τραβήχτηκε όταν οι δυο τους ήταν νεότεροι.

«Liam, έχω πιάσει τον εαυτό μου να σου μιλάει δυνατά, ελπίζοντας ότι μπορείς να με ακούσεις», λέει ο Malik, αναπολώντας την κοινή τους εποχή ως έφηβοι. Αναφέρει, μάλιστα, ότι ο Payne ήταν πάντα ο «πιο λογικός» και «ο πιο καταρτισμένος» μουσικά.

«Θα φυλάω όλες τις αναμνήσεις που έχω μαζί σου στην καρδιά μου για πάντα», προσθέτει. «Σ’ αγαπώ αδερφέ».

Τα πρώην μέλη των One Direction εξέδωσαν και μία κοινή ανακοίνωση για τον θάνατο του Liam Payne.

Instagram.com/@onedirection

«Είμαστε εντελώς συντετριμμένοι από την είδηση του θανάτου του Liam. Με τον καιρό, και όταν ο καθένας θα είναι σε θέση να το κάνει, θα έχουμε περισσότερα να πούμε. Αλλά προς το παρόν, θα πάρουμε λίγο χρόνο για να θρηνήσουμε και να επεξεργαστούμε την απώλεια του αδελφού μας, τον οποίο αγαπήσαμε πολύ. Οι αναμνήσεις που μοιραστήκαμε μαζί του θα είναι πολύτιμες για πάντα. Προς το παρόν, οι σκέψεις μας είναι με την οικογένειά του, τους φίλους του και τους οπαδούς που τον αγάπησαν μαζί μας. Θα μας λείψει τρομερά. Σε αγαπάμε Liam».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below