Η θεατρική παράσταση «Φάλαινα» έκανε πρεμιέρα, με τον Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε για την εμπειρία του στο Breakfast@Star, εκφράζοντας την ευγνωμοσύνη του για τη sold out πρεμιέρα και την επιθυμία του να ζει σε μια κοινωνία, όπου οι άνθρωποι βοηθούν περισσότερο ο ένας τον άλλο

Για τη μεταμόρφωσή του στον ρόλο, τόνισε τη δυσκολία της διαδικασίας, αλλά και το συναισθηματικό βάρος που φέρει ο χαρακτήρας που ενσαρκώνει.

Αναφερόμενος στην επιτυχημένη πρεμιέρα, ο Πυγμαλίωνας Δαδακαρίδης δήλωσε: «Δόξα τω Θεώ γι’ αυτό που ονειρευτήκαμε για το υπέροχό μας έργο. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν βοηθούν ο ένας τον άλλο. Εύχομαι η κοινωνία μας να μπορούσε να αλλάξει για να βοηθάμε ο ένας τον άλλο περισσότερο».

Όσον αφορά τη μεταμόρφωσή του για τον ρόλο, ανέφερε: «Η μεταμόρφωσή μου πρακτικά έχει μία δυσκολία. Χρειάζεται να κάτσεις δύο ώρες ακίνητος. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι σημαντικό. Το τι εκπροσωπεί αυτός ο ήρωας είναι το σημαντικό, αυτό είναι μη υποφερτό μέσα μου συναισθηματικά. Με κέρδισε σε αυτόν τον ρόλο ότι μιλάει για τους ανθρώπους, που θεωρούμε ότι αύριο θα είμαστε εδώ».

Η μεταμόρφωσή του στη «Φάλαινα»

Πρόκειται για το θεατρικό έργο που μεταφέρθηκε το 2022 στον κινηματογράφο από τον Ντάρεν Αρονόφσκι με την εξαιρετική ερμηνεία του Μπρένταν Φρέιζερ η οποία του χάρισε, την ίδια χρονιά, το Όσκαρ Α΄ Ανδρικού Ρόλου.

Στις φωτογραφίες πάντως που τραβήχτηκαν στις πρόβες της παράστασης είναι εντυπωσιακή η μεταμφίεση του Πυγμαλίωνα Δαδακαρίδη ως υπέρβαρου άνδρα που προσπαθεί να ξανακερδίσει τη ζωή του.
Πηγή: protothema.gr

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below