Η Charlotte Rampling είναι ανάμεσα στα πρόσωπα της νέας συλλογής του Saint Laurent, Winter 24 σε design Anthony Vaccarello, με την οποία τη βλέπουμε να ποζάρει στον φακό του Juergen Teller.

Σε ένα πορτρέτο του εμβληματικού φωτογράφου της μόδας η 78χρονη ηθοποιός και μοντέλο, που είδαμε πρόσφατα και στις δύο ταινίες «Dune», φοράει ένα ανδρόγυνο κοστούμι στο χρώμα της άμμου. Ενώ σε μια ταινία μικρού μήκους, όπου συμμετέχει μαζί με τις Kate Moss, Anja Rubik, Penelope, Binx, Awar, & Ajus, λανσάρει ένα ακόμα λουκ, ημιδιάφανο total black, με jumpsuit ζιβάγκο, body και λεπτή δερμάτινη ζώνη. Και στις δύο περιπτώσεις, ένα ζευγάρι υπερμεγέθη τετράγωνα σκουλαρίκια λειτουργούν ως statement.

Δεν πρόκειται για μια μεμονωμένη, φυσικά, εμφάνισή της στον κόσμο της μόδας τα τελευταία χρόνια. Μεταξύ άλλων, πριν από ενάμιση περίπου χρόνο είχε κλείσει το show του Amis Paris στην Ανδρική Εβδομάδα Μόδας του Παρισιού, που αποτελούσε μια ωδή στο age diversity και μια απάντηση στο age shaming. Σε εκείνη την περίπτωση, είχε διασχίσει την πασαρέλα με oversized κοστούμι σε σκούρα μπλε απόχρωση και μαύρες pointed μπαλαρίνες.

Δείτε τη στην καμπάνια της νέας συλλογής Saint Laurent:

 

View this post on Instagram

 

A post shared by SAINT LAURENT (@ysl)

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below