Κάθε εμφάνιση της Cher μάς δείχνει πόσο μπροστά είναι στυλιστικά – και καλλιτεχνικά – η τραγουδίστρια που μας συντροφεύει αδιάλειπτα από τη δεκαετία του 1970.

Μπορεί να χορεύει φορώντας κομμάτια τέχνης πάνω της, αλλά δεν είναι σοβαροφανής. Η διάσημη γκαρνταρόμπα της είναι έκφραση της καλλιτεχνικής της φύσης, αλλά είναι επίσης αυτό που απολαμβάνει να φοράει. Μέχρι σήμερα, συνεχίζει να κάνει «υπερβολικές» εμφανίσεις που ενθουσιάζουν τους θαυμαστές και τους οπαδούς της.

Στα 75 της, φοράει δερμάτινα μπουφάν Rick Owens, φορέματα γεμάτα παγιέτες και κορμάκια. Η Cher παραμένει ένα είδωλο και το απέδειξε ξανά στο πρόσφατο show της Victoria’s Secret όπου τραγούδησε πάνω στη σκηνή με τα μοντέλα να περπατούν γύρω της. Ανέβηκε στη σκηνή προς το τέλος του σόου ως η τελευταία ερμηνεύτρια της βραδιάς. Φυσικά, εντυπωσίασε, μουσικά και ενδυματολογικά.

Για να τραγουδήσει ένα medley από τα τραγούδια «Strong Enough» και «Believe», φόρεσε ένα ολόμαυρο σύνολο με διαφορετικές υφές. Το πάνω μέρος αποτελούνταν από ένα μπλουζάκι με αντίστροφο κορσέ καλυμμένο με κρύσταλλα. Αντί να δέσει τη σταυρωτή λεπτομέρεια στην πλάτη, η δική της ήταν μπροστά και στο κέντρο. Απόλυτα edgy, τα κορδόνια ήταν φτιαγμένα από λεπτές δερμάτινες λωρίδες. Φόρεσε ασορτί παντελόνι με λαμπερά στοιχεία και συμπλήρωσε το outfit με ένα σακάκι μπολερό.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below