Σε πρόσφατη συνέντευξή του στο New Heights podcast, ο Travis Kelce μίλησε ανοιχτά για τη σχέση του με την Taylor Swift ενώ μεταξύ άλλων, αποκάλυψε την αγαπημένη τους, απλή συνήθεια. Ο αστέρας του NFL αναφέρθηκε στα ραντεβού με την αγαπημένη του, λέγοντας χαρακτηριστικά πως αυτό που απολαμβάνουν ιδιαίτερα πολύ να κάνουν είναι το να τρώνε έξω μαζί.

«Σας είδαμε να βγαίνετε για φαγητό, εσύ και η Tay», ακούγεται να λέει ο Jason Kelce, παρουσιαστής του podcast και αδερφός του Travis. Τότε λοιπόν ήταν που ο παίκτης των Kansas City αποκάλυψε πως αυτό είναι που αγαπούν να κάνουν. «Αυτό είναι που κάνουμε. Μας αρέσει να βγαίνουμε έξω και να τρώμε», δήλωσε χαρακτηριστικά.


Σημειώνουμε πως αυτή η στιχομυθία ήρθε μετά την πρόσφατη έξοδο του ζευγαριού σε διπλό ραντεβού με τους φίλους τους, Blake Lively και Ryan Reynolds, στο The Corner Store την περασμένη Παρασκευή. Ωστόσο, δεν πάει και πολύς καιρός από τότε που ο 35χρονος παίκτης μίλησε για το πώς η Taylor Swift τον επηρεάζει στο φαγητό λέγοντας πως του συστήνει συνεχώς νέα φαγητά και κουζίνες, όπως για παράδειγμα το ινδικό.

Όπως όλα δείχνουν λοιπόν, η αγάπη για το φαγητό είναι ένα από τα πράγματα που τους ενώνουν.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below