Την μποξέρ, Christy Martin, πρόκειται να υποδυθεί η Sydney Sweeney, στην αυτοβιογραφία που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης David Michôd. Πριν από λίγες ώρες, βγήκαν στη δημοσιότητα φωτογραφίες από τα γυρίσματα, με την πρωταγωνίστρια του Anyone But You να είναι πραγματικά αγνώριστη.

Με κοντά μαύρα μαλλιά και φορώντας φόρμες γυμναστικής, η ηθοποιός εθεάθη στα γυρίσματα της ταινίας δείχνοντας εντελώς διαφορετική. Έχοντας κρύψει τα κατάξανθα μαλλιά της με μία περούκα, αλλά και τη σιλουέτα της με φαρδιά ρούχα, η Sydney απαθανατίστηκε από τους φωτογράφους να περπατά στη Βόρεια Καρολίνα όπου γίνονται τα γυρίσματα.


Η ταινία του David Michôd δεν έχει ακόμη τίτλο, αυτό που ωστόσο ξέρουμε με σιγουριά είναι πως θα αφηγείται τη ζωή της μποξέρ, που έγινε διάσημη τη δεκαετία του ’90 ως μία από τις σπουδαιότερες γυναίκες πυγμάχους στην αμερικανική ιστορία και που «κέρδισε» γρήγορα ολόκληρη τη χώρα με το χάρισμα και το ταλέντο της.

Δίχως ίχνος μακιγιάζ και πιο tomboyish από ποτέ, η Sydney Sweeney μάς απέδειξε ακόμη μία φορά πως δεν είναι απλώς μία όμορφη και γοητευτική γυναίκα, αλλά μία ηθοποιός έτοιμη να κάνει πολλές θυσίες για την τέχνη της. Ακόμη και αν κάποια από αυτές αφορά την εμφάνισή της.

Κεντρική φωτογραφία: Instagram @sydneysweeney

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below