Από το φημολογούμενο σίκουελ του The Devil Wears Prada μέχρι την επερχόμενη επιστροφή της στη Genovia στο The Princess Diaries 3, η Anne Hathaway είναι απασχολημένη με το να κάνει αναφορές στις ταινίες μέσα από τις οποίες την αγαπήσαμε τη δεκαετία του 2000. Πρόσφατα, η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός απέδειξε ότι έχει μια διαρκή αδυναμία σε έναν ακόμη νοσταλγικό ρόλο, αυτόν της Ella Enchanted.

Όχι, δεν υπάρχει καμιά φήμη για μια συνέχεια της ταινίας φαντασίας του 2004, αλλά κατά τη διάρκεια μιας εκδήλωσης στις 14 Οκτωβρίου για την υποστήριξη της προεκλογικής εκστρατείας της αντιπροέδρου Kamala Harris, η Hathaway διοχέτευσε την ενέργεια της Ella σε μια εκτέλεση του «Somebody to Love» των Queen.

Μια νοσταλγική αναφορά 

Όπως φαίνεται στο υλικό που ανέβασαν οι θαυμαστές τις από τις συγκεντρώσεις του Broadway για την Kamala, η Hathaway υποστήριξε τη Harris, ενώ απευθύνθηκε και όσους δεν έχουν αποφασίσει για την ψήφο τους.

«Ειδικά σε μια εκλογική αναμέτρηση όπως αυτή, όταν τα πάθη είναι δικαίως τόσο έντονα – επειδή το διακύβευμα δεν θα μπορούσε να είναι μεγαλύτερο – είναι ακόμα πολύ σημαντικό να θυμόμαστε ότι πρέπει να συναντάμε τους ανθρώπους εκεί που βρίσκονται», είπε.

Για να «κάνει λίγο χώρο» για τους αναποφάσιστους ψηφοφόρους, θέλησε να αναλογιστεί ένα ερώτημα με το οποίο μπορεί να παλεύουν. Αυτό το ερώτημα θα μπορούσε να βρεθεί στην αρχή του «Somebody to Love», το οποίο η Hathaway άρχισε να τραγουδά: «Can anybody find me somebody to love?» (Μπορεί κάποιος να μου βρει την αγάπη;).

Στη συνέχεια, η Hathaway επιδόθηκε σε μια ζωηρή ερμηνεία του ύμνου της Βασίλισσας, που υποδυόταν στην ταινία, και τον οποίο ερμήνευσε μπροστά σε ένα κοινό γιγάντων στην ταινία Ella Enchanted. Είκοσι χρόνια πριν, ο χαρακτήρας της αναγκάστηκε να τραγουδήσει το τραγούδι λόγω «της κατάρας της υπακοής».

Αλλά αυτή τη φορά, η ηρωίδα έπαιρνε τις δικές της αποφάσεις. Καθώς το νούμερο έφτανε στο τέλος του, η Hathaway υπενθύμισε στο κοινό τη σημασία της ψήφου και της εύρεσης ενός θέματος για το οποίο είναι παθιασμένοι. «Ίσως ο “κάποιος” που αγαπάς να είσαι εσύ», είπε. «Πρέπει να ψηφίσεις για τον εαυτό σου, Αμερική».

Η υπενθύμιση στους ψηφοφόρους

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Hathaway ενθαρρύνει τους θαυμαστές της να συμμετάσχουν στις επερχόμενες εκλογές.

Τον Σεπτέμβριο, παρότρυνε τους θεατές να εγγραφούν για να ψηφίσουν σε ένα βίντεο με τίτλο «Τι έχω στην τσάντα μου;». Σε μια πρόσφατη ανάρτηση στο #OOTD, μοιράστηκε τα σχέδιά της για τη μεγάλη μέρα – επέλεξε να ψηφίσει δια της απουσίας της – και υπενθύμισε στους οπαδούς της να οριστικοποιήσουν τα δικά τους.

Το πρωί μετά την ερμηνεία του «Somebody to Love», ξύπνησε με ένα βίντεο ASMR που περιγράφει λεπτομερώς τα βήματα για την παρασκευή του πρωινού της καφέ (ο οποίος φαίνεται εξαίσιος). Συνδύασε την κούπα της με μια απλή, αυτοκόλλητη υπενθύμιση: «20 ΗΜΈΡΕΣ ΜΈΧΡΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΈΣ!».

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below