Η Cameron Diaz είναι έτοιμη να επιστρέψει στη μεγάλη οθόνη, ύστερα από 10 ολόκληρα χρόνια απουσίας. Η γνωστή ηθοποιός και μητέρα δύο παιδιών, πρόκειται να συμπρωταγωνιστήσει στο πλευρό του Jamie Foxx και στην ταινία Back in Action, που θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix τον Ιανουάριο του 2025.

H τελευταία κινηματογραφική δουλειά της Diaz ήταν η ταινία Annie, το 2014. Τι ήταν όμως αυτό που την έκανε να απουσιάσει τόσο καιρό και κυρίως, τι ήταν αυτό που την ώθησε να επιστρέψει; Στην πρόσφατη εμφάνισή της στο Fortune’s Most Powerful Women Summit, η ηθοποιός δήλωσε πως το να απομακρυνθεί από την υποκριτική, ήταν απλώς κάτι που έπρεπε να κάνει.

«Ήταν κάτι που έπρεπε να κάνω. Ένιωθα ότι ήταν το σωστό πράγμα που έπρεπε να κάνω για να διεκδικήσω τη ζωή μου και πραγματικά δεν με ενδιέφερε τίποτα άλλο. Κανενός η γνώμη, κανενός η επιτυχία, κανενός η προσφορά, κανενός το οτιδήποτε δεν μπορούσε να μου αλλάξει γνώμη σχετικά με την απόφασή μου να φροντίσω τον εαυτό μου και να χτίσω τη ζωή που πραγματικά ήθελα να έχω».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Netflix US (@netflix)

Μέσα σε αυτή τη δεκαετία, η ηθοποιός έχει παντρευτεί τον Benji Madden, από τους Good Charlotte, ενώ έχει αποκτήσει μαζί του και δύο παιδιά, τη Raddix και τον Cardinal. Στο μεταξύ, η ίδια λάνσαρε τη μάρκα κρασιού Avaline, μαζί με την Katherine Power ενώ τώρα, είναι απλώς πανέτοιμη να επιστρέψει. Σε αυτή της την απόφαση, όπως όλα δείχνουν, ο σύζυγός της συνέβαλε πολύ, με την Diaz να υποστηρίζει σήμερα ότι υπήρξε ιδιαίτερα υποστηρικτικός με αυτό της το βήμα βοηθώντας την πολύ.

«Ήταν ακριβώς η κατάλληλη στιγμή για την οικογένειά μου (το να προχωρήσει επαγγελματικά). Μετά τον Covid, ήμασταν στο σπίτι για μεγάλο χρονικό διάστημα, το οποίο ήταν καταπληκτικό για μένα, αλλά το πρόβλημα ήταν ότι μάλλον θα μέναμε εκεί για καιρό. Ο κόσμος θα έλεγε: “Τελείωσε η καριέρα της” και εγώ θα απαντούσα: “Όχι, δεν τελείωσε, δεν τελείωσε για μένα”», εξήγησε η Diaz για την επιστροφή της. «Έτσι έπρεπε να πιέσω τον εαυτό μου (να συνεχίσει). Ο σύζυγός μου και εγώ – ο σύζυγός μου, ο οποίος είναι ο καλύτερος – ήταν σαν να μου είπε: “Μας στήριξες και έχτισες την οικογένεια και με στήριξε στις επιχειρήσεις μου. Ήρθε η ώρα να σε στηρίξουμε και να αφήσουμε τη μαμά να ανέβει και να κάνει τα δικά της πράγματα. Να σε δω να το κάνεις, κορίτσι μου”. Εγώ είπα, “Εντάξει, πάμε”».

Τέλος, σημειώνουμε ότι η Diaz θα συμμετάσχει και στο Shrek 5, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για τη σκοτεινή κωμωδία Outcome, με τον Keanu Reeves.

 

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below