Με τον ήλιο να κινείται στον Ζυγό, που είναι προσανατολισμένος στη συνεργασία, και την εποχή του Σκορπιού, που αναζητά την οικειότητα, στον ορίζοντα, οι σχέσεις είναι στο μυαλό σας. Και καθώς πλησιάζουμε στα μέσα Οκτωβρίου, μια πλανητική σύνδεση – η Αφροδίτη που προχωρά στον Τοξότη – είναι έτοιμη να πυροδοτήσει πυροτεχνήματα στους δεσμούς σας. Μπορεί ήδη να αισθάνεστε κύματα αλλαγής ή να έχετε μια αίσθηση ανησυχίας που θέτει τις βάσεις για απροσδόκητες ανατροπές που επηρεάζουν τους τομείς της ζωής σας που σχετίζονται με την Αφροδίτη, δηλαδή τον ρομαντισμός ή το εισόδημα.

Διαβάστε παρακάτω ποια ζώδια ευνοούνται περισσότερο από τη συγκεκριμένη διέλευση μέχρι και τις 11 Νοεμβρίου:

Κριός

Κατά τη διάρκεια αυτής της διέλευσης αναζητάτε περιπέτεια και νέες εμπειρίες, γι’ αυτό μπορεί να κανονίσετε ταξίδια με τους φίλους και την οικογένειά σας. Στον τομέα της καριέρας, μπορεί να έχετε την τύχη με το μέρος σας, ώστε να σημειώσετε υψηλά αποτελέσματα και επιτυχιες. Στα οικονομικά τα έσοδα αυξάνονται, αλλά μαζί έρχονται και περισσότερα έξοδα. Στις σχέσεις ίσως χρειαστεί να δείξετε λίγη υπομονή με τον σύντροφό σας, αλλά η ηρεμία και η ευτυχία βασιλεύει στα προσωπικά σας.

Λέων

Η πρόοδος και το μέλλον σας βρίσκονται στο επίκεντρο. Στη ζωή σας κυριαρχούν η χαρά και η δημιουργικότητα αυτό το διάστημα, με την ανάγκη για διασκέδαση και φλερτ να είναι έντονη. Αν έχετε προτάσεις για επενδύσεις είναι η στιγμή να τις κάνετε, καθώς κέρδη ευνοούνται ενώ και στα επαγγελματικά κάνετε θετική εντύπωση σε εκείνους που πρέπει.

Τοξότης

Δώστε μεγαλύτερη προσοχή στον προγραμματισμό της ζωή σας, καθώς η αγάπη και η ομορφιά θα βρίσκονται στο κέντρο της ζωής σας το επόμενο διάστημα. Αυτοπεποίθηση και θετική ενέργεια κορυφώνονται και οι σχέσεις σας γίνονται πιο χαρούμενες. Αλλαγές στα προγράμματά σας μην σας πτοούν, καθώς έχετε ήδη σκεφτεί το σχέδιο Β (ο προγραμματισμός που λέγαμε). Οι άλλοι σας αντιμετωπίζουν θετικά τόσο στα επαγγελματικά όσο και στα προσωπικά.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below