Την πρώτη της εμφάνιση σε show της Victoria’s Secret έκανε χθες, Τρίτη, 15 Οκτωβρίου, η Kate Moss. Το θρυλικό supermodel, που δε σκέφτηκε ποτέ τον εαυτό του ως «κορίτσι της Victoria’s Secret» έκανε το ντεμπούτο του εντυπωσιάζοντάς μας όλους.

Η Moss περπάτησε στο show του brand, το οποίο επέστρεψε ύστερα από 6 ολόκληρα χρόνια, φορώντας μία εντυπωσιακή διάφανη δαντελένια δημιουργία και μαύρα φτερά. Με λαμπερά σκουλαρίκια και strappy πέδιλα, περπάτησε με αυτοπεποίθηση, υπό τη μουσική της Orianthi.

Η βραδιά, γεμάτη εκπλήξεις και δυνατές στιγμές, ανέδειξε μια νέα, ανανεωμένη Victoria’s Secret εποχή, που αγκαλιάζει τη διαφορετικότητα, την αποδοχή του σώματος και τη συμπερίληψη ηλικιών. Και φυσικά, η Kate Moss, που πριν από λίγους μήνες έκλεισε τα 50 της χρόνια, ήταν μέρος της νέας αυτής ταυτότητας της Victoria’s Secret.

Bέβαια, η Kate Moss δεν ήταν η μοναδική που έκανε χθες το ντεμπούτο της στην πασαρέλα. Η κόρη της, Lila Moss, σε ηλικία 22 ετών, περπάτησε επίσης για πρώτη φορά σε show της Victoria’s Secret αφήνοντας τις καλύτερες εντυπώσεις.

@upnextdesignerMother Kate Moss & daughter Lila Moss & Victoria’s Secret runway show♬ original sound – Up Next

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below