Μια χαμένη ευκαιρία, μια χαμένη αγάπη και η συνειδητοποίηση της δύναμης του εαυτού εμπνέουν την τελευταία καμπάνια του εμβληματικού αρώματος Chanel N°5 με πρωταγωνίστρια τη Margot Robbie. Η ηθοποιός πρωταγωνιστεί στο See You at 5, μια μικρού μήκους ταινία εμπνευσμένη από το πάθος και τη φιλοδοξία της Gabrielle Chanel, με την σκηνοθεσία να φέρει την υπογραφή του Luca Guadagnino.

Η ηθοποιός Margot Robbie είναι μια γυναίκα που δημιούργησε τις προϋποθέσεις για τα δικά της επιτεύγματα, τροφοδοτούμενη από την επιθυμία να αφηγηθεί ιστορίες που κουβαλούν δυνατούς γυναικείους χαρακτήρες.

Ο Luca Guadagnino είναι ένας μαέστρος του αισθησιακού κινηματογράφου, με δημιουργίες όπως η ταινία Call Me By Your Name στο βιογραφικό του. Σκηνοθέτησε το See You at 5 στα 35 χιλιοστά για να αποκαλύψει καλύτερα τα συναισθήματα ανάμεσα σε μια γυναίκα και το αντικείμενο του πόθου της, τον οποίο υποδύεται ο Jacob Elordi.

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη CHANEL (@chanelofficial)

Το κόκκινο κοστούμι με φούστα που φοράει η Margot αποτίνει φόρο τιμής σε εκείνο που φόραγε η Carole Bouquet στην καμπάνια Monuments το 1986, αποδεικνύοντας πως ο μύθος αυτού του εμβληματικού αρώματος ζει μέχρι σήμερα, μέσα από διαφορετικές μούσες.

Η ιστορία αυτής της νέας ταινίας μεταμορφώνει ένα ρομαντικό μπρος-πίσω σε μια αξέχαστη επική ιστορία, μεταφράζοντας την άυλη αξία της πολυτέλειας και την ψυχή που περικλείεται από αυτό το άρωμα, που είναι ταυτόχρονα άμεσο και αθάνατο.

Advertisement - Continue Reading Below
Advertisement - Continue Reading Below